Yummii Yummii Thermobox 750 ml

kr 449,00
Utsolgt

Yummii Yummii thermobox holder maten din varm. Passer perfekt til supper, smoothie eller annen varmmat.

Detaljer

Yummii Yummii Termoboks er en praktisk matboks som lar deg oppebevare kald og varm mat. Perfekt for deg som ønsker å ha med varm eller kald mat på jobb. Det være seg en nydelig smoothie, suppe eller hva enn du måtte ønske deg. Ha det i boksen før du drar på jobb og nyt direkte fra matboksen når det passer deg.

Termoboksen fra Yummii Yummii kan holde maten din varm i opptil 6 timer.
Kald mat kan holdes kald i opptil 8 timer.

For maksimal isolerende effekt, er termoboksen laget med et dobbelt lag med stål med termo effekt. Den har også en smart og praktisk bærehank.

Alle produkter fra Yummii Yummiis er laget av høykvalitets rustfritt stål 304 18/8, som er godkjent til oppbevaring av mat.

Matboksen kommer med en ekstra skål i rustfritt stål med plastikklokk som kan "henge" i toppen av boksen. Supert for deg som ønsker å dele opp maten i to rom.

Tips:
Skal du bruke den til varm mat, hell først kokende vann oppi og la det stå i 2 minutter. Slik optimeres den varmende effekten i stålet.

Til kaldmat anbefales det at du har termoboksen i kjøleskapet i noen timer, eller lar boksen kjøle seg ned i kaldt rennende vann i vasken i et par minutter før bruk.


Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message