CleanCup Menskopp

Vanlig pris: kr 369,00

Tilbud: kr 269,00

På lager

CleanCup menskopp gjør at du nesten kan glemme at du har mensen. Den gjør det lekende lett å droppe bind og tamponger.

* Påkrevde felt

Detaljer

Menskopp er ikke bare praktisk, miljøvennlig og økonomisk smart, det er også et sunnere alternativ for skjeden. Den har en glatt overflate som det er vanskelig for bakterier å feste seg. Samtidig vedlikeholdes det naturlige miljøet i underlivet og reduserer risikoen for soppinfeksjon. Du unngår at slimhinnene tørkes ut og kan nyte livet som normalt. CleanCup menskopp er av norsk design spesielt utviklet for kvinnekroppen og komfort. For hver som kjøpes, doneres en menskopp til Redd Barna.


Menskoppen kan brukes igjen og igjen. Med riktig vedlikehold kan den vare i 10 år.


Hvordan bruke CleanCup


Ved bruk settes den inn som en tampong og kan brukes i opp til 12 timer før den må tømmes. Tøm og skyll med varmt vann før du setter den inn igjen. Det anbefales at koppen steriliseres i kokende vann mellom hver mensperiode.


Størrelse


Menskopp fra CleanCup kommer i 6 ulike størrelser. Du kan velge mellom ekstra myk og fast i størrelsen liten, medium og stor. Fast type anbefales for de fleste.


Den mykere varianten anbefales for personer som er sensitiv i området rundt skjedeåpningen. Størrelsene er kun veiledende, hva som passer best avhenger av din kropp.


Liten:CleanCup liten rommer 22 ml eller ca. to spiseskjeer. Størrelse liten er for seg som har lav livmorhalstapp. Lengde: 62,4 mm


Medium: CleanCup medium rommer 24 ml, eller ca. to spiseskjeer. Størrelse medium er et godt utgangspunkt om du aldri har prøvd menskopp før. Lengden er 69,5 mm.


Stor: CleanCup stor rommer 34 ml eller ca. tre spiseskjeer. Den passer til deg som har stor blødning. Lengde: 76,5 mm.


Laget av


CleanCup er laget av 100% medisinsk silikon. Materialet og fargen er sertifisert og SGS-godkjent.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message