Vegansk Yoghurt startkultur, Cultures for Health

Vanlig pris: kr 192,00

Tilbud: kr 149,00

På lager

Startkultur til vegansk hjemmelaget yoghurt. Denne yoghurtkulturen er perfekt for deg som ønsker å lage deilig hjemmelaget yoghurt basert på vegansk melk. I løpet av 20 timer kan du servere sunn og god yoghurt til hele familien

Detaljer

Hver boks inneholder 4 pakker med startkultur for vegansk yoghurt
Bruk 1 pakke startkultur til 1-2 liter vegetabilsk melk
Fermenteres på 40°C i en yoghurtmaskin eller i en Wonderbag
Denne yoghurtkulturen trenger ofte tykningsmiddel for å få like tykk yoghurt som butikkjøpt yoghurt.
Hver pakke med vegansk startkultur kan brukes kun én gang til yoghurt.

Til denne yoghurtstarteren trenger du en Wonderbag eller en yoghurtmaskin hvis du heller vil bruke det.

Yoghurtstarteren stortrives i kokosmelk uten tilsetningstoffer, men den fungerer også veldig godt i andre veganske melketyper som cashewnøttemelk, hempmelk, rismelk, solsikkekjernemelk og soyamelk.

Slik lager du hjemmelaget vegansk yoghurt:
Varm opp 1-2 liter kokosmelk til 40°C
Tilsett pakken med vegansk yoghurtstarter som du får med her. Bland godt
Hell melken i glass eller beholder
Dekk til eller sett lokk på beholderen. Plasser lunt i Wonderbagen slik at melken holder en jevn temperatur. Bruker du en elektrisk yoghurtmaskin setter du temperaturen til 40°C. La det stå i 6-8 timer, eller over natten
Når yoghurten har satt seg, eller etter 8 timer, dekker du til glasset med lokk og lar det kjøle seg ned i 2 timer på kjøkkenbenken
La yoghurten stå kjølig i 6 timer før du spiser den nydelige hjemmelagde veganske yoghurten din

Når du har ferdig yoghurt kan du bruke den til å lage smaksrike smoothier, smoothiebowls og yoghurtis.

Din epost

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet?

  • Pris

  • Verdi

  • Kvalitet

×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message