Vannkefir startkultur, Cultures for Health

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 289,00

Tilbud: kr 259,00

Vannkefir er helt unikt blandt de fermenterte drikkene: istedet for at det blir utviklet en syrlig smak vil vannkefir holde seg søt etter fermenteringen. Etter at du har fermentert denne probiotiske og søte drikken kan du helle det på flaske slik at det utvikler seg kullsyre og du får en deilig hjemmelaget brus. Du kan bruke sukkervann, fruktjuice eller kokosvann til å lage vannkefiren. Du kan tilsette forskjellige frukter for å få spennende smaker på vannkefiren.

Del dette produktet med dine venner

Pakken inneholder 1 pakke tradisjonelle vannkefirkorn
Rehydrering/aktivering i 3-4 dager med vann og sukker er nødvendig før vanlig bruk.
Fermenteres på benken i romtemperatur 20-30°C
Kan brukes til å fermentere sukkervann, fruktjuice og kokosnøttvann
Gjenbruk: vannkefirkornene kan brukes igjen og igjen så lenge du tar vare på den
Instruksjoner for å aktivere og bruke kefirkornene får du her

Slik aktiverer du vannkefirkorn

Lag sukkervannet: Varm opp 1 dl vann og hell i et glass. Løs opp ½ dl rapadurasukker i vannet. Tilsett 5-7 dl lunkent vann. Totale vannmengden bør være 7-9 dl. Temperaturen bør være 20-30°C
Tøm hele pakken med dehydrert vannkefir i sukkervannet
Dekk til glasset med beeswax, pickl-it eller et klede og fest med en gummistrikk. La glasset stå i romtemperatur 20-30°C i 3-4 dager
Etter 4 dager bør kefirkornene være tykke og gjennomsiktige. Nå er de klare til å produsere vannkefir. Sil av kefirkornene og tøm ut vannet.

Etter at vannkefirkornene er aktivert kan du lage vannkefir Slik lager du vannkefir
Lag sukkervannet: se over
Tilsett vannkefirkorn i glasset
Ha gjerne i økologiske rosiner og en halv økologisk sitron (veldig viktig at det er økologisk)
Dekk til glasset med pick-it, beeswax eller et klede, fest med en strikk
La glasset med kefirkorn stå i romtemperatur i 1-2 døgn
Når fermenteringen er ferdig lager du en ny porsjon med sukkervann


Ingredienser
Økologisk sukker og levende kefirkultur
Inneholder ikke GMO-ingredienser

Din epost
×

Here comes ajax response.title

Here comes ajax response.message