Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Viltgryte langkokt i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

viltgryte med tyttebær og sopp laget i wonderbag

Noe av det beste som finnes, er en varm viltgryte som har stått og saktekokt i flere timer, mens du selv har vært ute i flere timer og kost deg i finværet. Det er veldig godt og hvis du unngår unødvendige tilsetningstoffer blir det også veldig sunt. Lag denne  viltgryta i wonderbaggen, så blir det mye enklere samtidig som du sparer masse strøm.

Dette trenger du til  til 4 personer:

En wonderbag i den fargen du selv ønsker (klikk for å kjøpe)

wonderbag norge

 • 1/2 kg rein-, hjort eller elgskav
 • noen baconskiver (da blir jo alt bedre)
 • 2 gule løk, grovhakket
 • 1 purre grovhakket
 • 2 persillerøtter, grovhakket
 • 2 ss smør
 • 2-300gr sopp, gjerne skogssopp eller champignon
 • 1-1/2 liter kjøttkraft
 • 2 dl fløte (helst økologisk)
 • ca 1 ts uraffinert havsalt
 • nykvernet pepper
 • noen  einebær
 • noen never tyttebær

 

Slik lager du viltgryte i wonderbag:

Når du lager viltgryte er det best (syns vi) å skjære kjøttet i tynne flak. Bruk elg, rein, hjort eller annet vilt. Det er lettest å skave opp kjøttet når det er halvfrossent.

Brun smør i en gryte. Ha i kjøttet og brun det, hiv i bacon og løk og surr. Brun soppen litt. Dryss på salt og pepper, og ha ev. i noen grovknuste einebær. Ha i resten av de grovhakkede grønnsakene. Tilsett kjøttkraften og fløte, og la gryta få et rask oppkok, sett deretter gryta i Wonderbag. La gryta stå i Wonderbag i minst 1 time, men gjerne flere timer  (3-12 timer avhengig av hvor stor porsjon du lager).  Smak til med salt og pepper.

Server kokt ris eller kokte poteter til. Tyttebær setter en ekstra spiss på retten.

wonderbag langtidskoker

Hvis du vil lage denne viltgryta på en skikkelig funky måte, som du sannsynligvis aldri har gjort tidligere, kan du se Christopher Sjuve sin oppskiftvideo med viltgryteoppskriften som skal være verdens beste nord for ekvator.

 

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Wonderbag Naturlig Liv.jpg

 

Hvis du vil lære mer om hvordan du kan bruke Wonderbaggen best mulig, kan du melde deg inn facebook-gruppa vi har laget. Der kan du få tips, råd og ideer fra flere andre brukere av Wonderbag i hele Norden. Hiv deg med så blir du en wonderbagekspert du også!

wonderbag facebookgruppe norge

 
Christopher er også en ivrig wonderbagbruker som du ser her.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *