Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Velkommen til vår nettbutikk!

Ingen rangeringer enda.

Da var vi endelig i gang! Vi har mange arbeidstimer bak oss for å komme hit, men vi har også mye jobb foran oss for å få i stand et variert og spennende tilbud for dere. Grunnlaget er iallefall lagt, nå skal vi bygge på – bit for bit.

Vi har skrevet litt om oss selv og vår visjon inne på «om oss» og tar det med i vårt første innlegg her sånn at de som ikke kjenner oss så alt for godt kan få et lite inntrykk av hvem vi 3 er og hvorfor vi gjør det vi gjør!

om-oss

Naturlig Liv eies og drives av Vibeke, Kim og Therese.

Vibeke (29) er tobarnsmor og venter sitt tredje barn i mai 2014, hun er utdannet hjelpepleier og en del av firkløveret Kraftmamma. Du kan lese mer om bakgrunnshistorien hennes her.

Kim (31) og Therese (27) er samboere og begge utdannet kiropraktorer. Therese har spesialisert seg på behandling av gravide og spedbarn. Kim jobber mye med behandling og forebygging av hodepine og migrene hos pasienter. Les mer om Kim og Therese og deres grunnleggende forhold til mat her

Vi har i flere år selv brukt mye tid på å oppdrive gode råvarer, forbruksvarer og utstyr til hjemmet. Dette er ting man desverre ikke finner i vanlige dagligvarebutikker eller helsekostbutikker. Vi har også alle tre positiv efaring med hva et næringstett kosthold og naturlig livsstil kan gjøre for vår egen – og vår families helse.
Den grunnleggende tanken bak denne nettbutikken er at vi i tillegg til å finne gode produkter til oss selv, samtidig kan dele alt dette med andre helse – og miljøbevisste. Og ikke minst småbarnsforeldre som ønsker en trygg og ren start for seg selv og sine små.

Fokus er økologisk, giftfritt, miljøvennlig og det naturlige.

Vi vil

  • samle så og si alle produkter man trenger i hverdagen på et sted, så man slipper å bruke mye tid på å lete rundt i flere butikker eller nettbutikker.
  • tilby norsk – og småskalaproduserte produkter via nettbutikk, så man kan få gullkorn fra hele landet sendt rett hjem i postkassa.
  • dele våre erfaringer rundt vår kostholdsfilosofi via kurs og vår blogg.
  • at våre kunder skal være trygge på at alle produkter vi tilbyr er ærlige og trygge, både i bruk og fra opprinnelse. Vi har fokus på fair-trade, debio – og økovarer, og ikke minst dyrevelferd som grunnstandard med tanke på de animalske produktene vi velger ut og har som del av sortimentet.
  • tilby praktiske abonnementsordninger som gir en økonomisk fordel i tillegg til å hjelpe på den anerkjente tidsklemma.
  • at kunder skal få bruke sin forbrukermakt og uten problem kunne velge bort dårlige alternativer samtidig som man støtter seriøse hardtarbeidende gründere, bønder og produsenter.
  • at flere skal få mulighet til å oppleve ekte matglede og oppleve helsefordelene ved å ta i bruk gode gamle tradisjonelle – og riktige tilberedningsmetoder av mat og drikke på sitt eget kjøkken. Og ha tilgang til råvarer og produkter som er nødvendige i den forbindelse.

Vi ønsker å løfte frem norske småskalaprodusenter som driver ærlig og bærekraftig. I tillegg vil vi ta inn nyttige varer fra utlandet som ellers ikke er å oppdrive her til lands.

Naturkilden er vår egen hudpleieserie med helt naturlige og økologiske egenkomponerte produkter. Nå har dette gått fra hobbyprosjekt og hjemmeproduksjon til mer organisert produksjon. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger og faste kunder, det er veldig trivelig! Nå blir det lettere å bestille produktene rett fra nettbutikken og via abonnement med tiden.
Her vil det også komme større utvalg produkter etterhvert!

Vi kom over denne filmen fra Healthy Child Healthy World og synes den også beskriver alt vi står for og vår grunntanke bak dette prosjektet, veldig bra. Vi lever desverre i en til tider kynisk verden og det er ofte de minste og forsvarsløse som får lide, i tillegg til miljøet. Men vi kan gjøre en forskjell ut i fra valgene vi tar i hverdagen, vi har som nevnt en viktig forbrukermakt! Om alle gjør små grep utgjør det faktisk en hel del.

Håper du vil følge oss på veien videre! Vi er overveldet over støtte og positivitet fra så mange av dere allerede og dette booster virkelig vår motivasjon til å jobbe hardt for å nå våre mål. Og for å gi dere et godt, praktisk og gjennomført rent tilbud fra a til å.

Stort smil fra Vibeke, Kim og Therese!

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *