Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Veganske arme riddere med matcha i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Arme riddere med matcha er en spennende vri på en kjent klassiker. I tillegg til å være vegansk og kan denne retten enkelt lages glutenfri ved å velge glutenfritt brød.

Mange husker nok arme riddere som en skikkelig kosefrokost fra barndommen. Denne oppskriften inneholder matcha som nok kan være en uvant smak for mange, det gir retten en spennende bitter tvist som vi anbefaler deg å teste!

Ingredienser du trenger:

French toast:

  • 1 brød (valgfri type, men bør ikke være for grovt)
  • 0,5 dl kokosolje

Matcha saus

Pisket kokoskrem

  • 2 bokser kokosmelk (la stå i kjøleskapet over natten)
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • 4 ss søtning (rapadura sukker eller brunt sukker)

Topping: Ferske jordbær eller bringebær, evt litt lønnesirup.

Slik lager du arme riddere med matcha i wonderbag:

Del opp brødet i middels store kuber.

Varm opp smør/kokosolje på i en kjele på middels varme.

Tilsett brødbitene og fres i noen minutter til de er lett brunet. Sett til siden.

Lag matcha sausen ved å blande alle de tørre ingrediensene i en kjele og så tilsette de våte ingrediensene. Kok opp mens du rører godt i kjelen. Sausen er ferdig når den dekker baksiden av en tresleiv.

Hell sausen over brødbitene og bland lett.

Kok opp og la koke i 5 minutter uten lokk.

Sett på lokket, la det bli gjennomvarmt og sett kjelen i wonderbagen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så beskytter du wonderbagen fra søl og varme. La gryten stå i wonderbagen i 4 timer.

Lag pisket kokoskrem ved å ta ut det faste av kokosmelkboksene (det flytende kan du spare og bruke til noe annet). Pisk til stive topper formes (ca 8 minutter). Tilsett vanilje og søtning og pisk videre i et par minutter til.

Server i passende boller og dryss på den toppingen du ønsker.

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 20 min
Tid i wonderbag; 4 timer

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *