Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Vegansk risgrøt med fersken og kokos i wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Denne risgrøten med fersken er en velsmakende og enkel vegansk dessert som smaker like godt varm eller kald. Perfekt til frokost eller om du bare ønsker å nyte noe godt.

Det tar litt tid å lage denne, men resultatet er virkelig verdt det! Kokosmelken gir den en kremete og nydelig konsistens. Dette er en dessert du kan nyte hele året. Eksperimenter gjerne med frukt som er i sesong.

Ingredienser du trenger:

  • 2 fersken
  • 1,75 dl ris (gjerne langkornet)
  • 7 dl havremelk eller kokosmelk
  • 1 dl lønnesirup
  • 1/2 ts kanel
  • litt salt
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 0,75 dl kokoskrem (kokoskrem er det tykke laget som samler seg på toppen når du lar en kokosmelkboks stå i kjøleskapet)

Slik lager du vegansk risgrøt i wonderbag:

Mos den ene ferskenen til en jevn puré.

Bland ris, ferskenpuré, melk, lønnesirup, kanel, salt, vanilje og kokosmelk i en middels stor gryte på middels varme og kok opp.

La småputre på lav varme i 10 minutter.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 2,5-3 timer

Skjær opp den andre ferskenen i skiver og server risgrøt med fersken og en skje med kokoskrem.

Nyyyt! Og husk at denne smaker like godt varm som kald!

Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 15 min
Tid i wonderbag: 2,5-3 timer

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *