Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Vegansk potet-, linse- og spinatcurry i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Denne veganske curryen er superenkel å lage og anbefales virkelig. Den er proppet med god smak og holder deg mett lenge. Smaker ekstra godt med naan brød, ris og sambal oelek hvis du liker det litt ekstra sterkt.

Ingredienser du trenger:

  • 2 ss smør (eller olje)
  • 1 løk (finhakket)
  • 2 fedd hvitløk (krystet)
  • 1 ss sennepsfrø
  • 8 karriblader
  • 1 ts chiliflak
  • 2 ss karrikrydder
  • 4 store poteter (skrelt og kuttet i store biter)
  • 375 ml linser
  • 250 g sopp (skivet)
  • 800 g hakkete tomater
  • 3 dl vann
  • 3 ss brunt sukker
  • 2 ts salt
  • 1 buljongterning
  • 1 ts svart pepper
  • 500 ml babyspinat
  • 4 ss hakket koriander

Slik lager du potet, linse og spinatcurry i Wonderbag:

Varm smør eller olje i en middels stor gryte med hakket løk og hvitløk og stek til det er mykt.

Tilsett karriblader, chiliflak, sennepsfrø, karripulver og stek i 2 minutter til.

Tilsett resten av ingrediensene unntatt spinat og koriander.

Kok opp, sett på lokk og la det syde i 15 minutter.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 3 timer.

Åpne opp gryten og rør inn babyspinat og koriander. Server med ris, naan brød og sambal oelek.

 

Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 10 min
Tid på kokeplate: 30 min
Tid i wonderbag; 3 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *