Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Vegansk meksikansk frokost-burrito i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Meksikansk frokost-burrito er et skikkelig smakfult og mettende måltid som virkelig kan anbefales. Passer supert både som frokost og lunsj og kan gjerne lages dagen i forveien.

Denne nydelige frokost-burritoen får deg godt i gang om morgenen og holder deg mett lenge. Fylt med smakfullt krydder, bønner og mye snakker, nytes best wrappet i tortilla.

Ingredienser du trenger:

  • 8 poteter
  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts olivenolje
  • 1 ss chipotle chilipulver
  • 1 ts spisskummen
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts paprikapulver
  • salt og pepper
  • vann
  • 1 boks svarte bønner
  • 1 avokado
  • 1 tomat
  • fersk koriander
  • Store tortilla-lomper

Slik lager du frokost-burrito i wonderbag:

Skyll og kutt potetene i fire. Jo større biter jo fastere vil potetene være.

Kutt opp løk og hvitløk.

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels varme. Tilsett løk og stek på middels varme til lett gylden.

Tilsett hvitløk og stek til du kjenner hvitløkslukten godt.

Tilsett poteter og  øk temperaturen til middels høy. Stek i noen minutter til potetene er lett brunet.

Skyll og tilsett svarte bønner og rør jevnlig, mens det steker et par minutter til.

Tilsett alle krydrene og bland godt.

Tilsett nok van til å dekke 1/2 -3/4 av potetene. Tilsett mer krydder hvis du synes det trengs.

Sett på lokk og kok opp. Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 5 timer.

Kutt opp tomat og avokado, server med tortilla-lomper.

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 15 min
Tid i wonderbag; 5 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *