Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Tomatsuppe i Wonderbag

4.5/5 (2)

tomatsuppe i wonderbag

En smakfull og varmende tomatsuppe er noe av det beste som finnes etter en lang dag med utelek. Vi har laget en skikkelig god oppskrift som du kan plassere i wonderbaggen før hele familien løper ut og koser dere.

Ingredienser du trenger:

  • 2ss olivenolje
  • 2 løk, finhakket
  • 4 selleristenger, hakket
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 6 tomater, skoldet og uten skinn, hakket
  • 2 bokser hermetisk hakkede tomater
  • 2,5dl grønnsaks- eller kjøttkraft
  • 1-3ss økologisk rapadurasukker (kan sløyfes)
  • Smak til med svart pepper og salt
  • Fetaost, smuldret til pynt
  • Basilikumpesto eller olje
  • 1-2 hele chili (hvis du ønsker en tomatsuppe med litt ekstra smak)

Slik lager du tomatsuppe i wonderbag

Varm opp olje eller smør i en stor gryte. Tilsett hakket løk, hvitløk og selleri, og la det steke på svak varme i 3-4 minutter til det blir gyldent. Deretter tilsetter du hakket tomat, både fersk og hermetisk, og 2,5 dl kjøttkraft – la det få et oppkok. Hvis du ønsker en tomatsuppe som sparker litt ekstra, kan du tilsette ønsket mengde med finhakket chili før oppkoket.

Smak til med rapadurasukker, salt og pepper før du lar gryta koke i 2-5 minutter med lokk. Plasser gryta i wonderbaggen, med et klede eller gryteunderlag i bunn, og knyt godt igjen.

La gryta stå og kose seg i wonderbaggen i 3 timer før du tar den ut og bruker en stavmikser eller blender til suppa får en fin konsistens helt uten klumper.

Pynt tomatsuppa med smuldret fetaost og basilikumolje eller pesto.

Server gjerne litt hjemmelaget surdeigsbrød ved siden av.

Mmm, dette er skikkelig snadder i vintermånedene altså. Det er bare å nyte!

 

VARIER: tilsett et beger rømme til slutt ELLER 200g stekt bacon ELLER 400g røde linser

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelsestid: 10 min
Tid på kokeplate: 15 min
Tid i wonderbag: 3 timer

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *