Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Hjemmelaget taco laget i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Hjemmelaget taco i Wonderbag

Fredag ettermiddag etter en lang uke er det skikkelig deilig å komme hjem til ferdiglaget taco. Slik at du bare kan kutte opp litt grønnsaker og tilbehør før du slenger bena på bordet.

Denne tacogryten inneholder masse gode krydder og i tillegg litt kakao som gir en ekstra rund smak. Smaksløkene dine vil takke deg og posetacoen vil aldri smake det samme. Vi er superglade i enkle oppskrifter som smaker nydelig!

 

Ingredienser du trenger:

  • 1 kilo kjøttdeig
  • 2 medium løk
  • 1 hakkede tomater
  • 200 g tomatpure
  • 5 dl grønnsaks- eller kjøttkraft, eller bruk litt fond
  • 4 hvitløksfedd
  • 3 ss chilipulver
  • 3 ss cumin
  • 1 ss paprika
  • 2 ts sort pepper
  • 2 ts allehånde
  • 2 ss usøtet kakao

Slik lager du taco i Wonderbag:

Du kan gjøre det lekende lett ved å hakke opp løk og hvitløk,  hiv så alt oppi en gryte, rør rundt og varm opp. La stå i Wonderbag i 2-8 timer. Rør litt ekstra rundt og server med tilbehør.

Ønsker du en litt mer trinnvis fremgangsmåte, kan du:

  1. Stek forsiktig løken i litt smør eller olje til den blir gylden. Ha så oppi kjøttet og brun det.
  2. Ha så oppi hakkede tomater og tomatpure før du legger til krydder.
  3. Rør rundt og varm opp alt innholdet i gryta.
  4. La stå i Wonderbag i 2-8 timer, eller la gryta småputre på lav varme i 2 timer.

Dårlig tid? Vi anbefaler å la gryta stå i minst to timer for å trekke frem de beste smakene. Dersom du har dårlig tid, kan du frese opp kjøttdeig og ha i ingrediensene. La stå å småputre litt før du serverer.

Server tacoen sammen med en god salsa, guacamole og annet alt annet tilbehør du ønsker.

Guacamole kan du kjapt slenge sammen ved å blande sammen 1 most avokado, 1 finhakket rødløk, litt fersk koriander, 1 chili og litt limejuice. Det blir helt nydelig!

Tips! Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned i passende porsjoner. Da har du alltid superhurtig mat lett tilgjengelig

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelsestid: 15 min
Tid på kokeplate: 15 min
Tid i wonderbag: 2-6 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *