Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Sticky pudding i Wonderbag

5/5 (1)

Sticky pudding er en kjempegod tradisjonell engelsk dessert. Om du vil vinne over noens hjerte, server denne! Denne sjarmerer enhver i senk, den er også perfekt «comfort food» om daten ikke gikk etter planen.

Denne enkle versjonen som sticky pudding passer perfekt som dessert ved ulike hyggelige anledninger.

Ingredienser du trenger:

  • 3,75 dl mel
  • 2 1/4 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 125 ml sukker
  • 2 egg (vispet)
  • 8 ss lys sirup (evt kan du smelte 8 ss sukker)
  • 7 ss smør (frossent og revet)
  • 6 ss melk
  • Aluminiumsfolie og bakepapir
  • smør til å smøre formen

Slik lager du sticky pudding i wonderbag:

Bland mel, bakepulver, salt og sukker i en stor bakebolle. Tilsett smøret og bland det inn i melet med fingrene dine.

Bland gradvis inn vispet egg og melk, til en tykk røre. Sett til siden.

Smør inn en glass- eller keramikk-bolle med smør (velg en bolle som passer inni kjelen din).

Hell 4 ss sirup i bollen og fordel det rundt.

Hell kakerøren i bollen. Dekk bollen med bakepapir og deretter aluminiumsfolie og tett godt.

Legg et gryteunderlag i silikon eller et brettet klede i bunnen av kjelen din og plasser bollen med pudding oppå. Fyll opp med nok vann til at det dekker halvveis opp på sidene av bollen.

Kok opp på høy varme i 30 minutter.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 2-3 timer.

Pakk ut og snu puddingen opp ned på et fat. Drypp resten av sirupen over puddingen.

Denne desserten smaker aller best rett ut av Wonderbag. Serveres gjerne med litt vanilje-is (evt med sjokoladebiter) eller vaniljesaus til.

 

Porsjoner: 6-8
Vanskelighetsgrad: Middels-vanskelig
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 30 min
Tid i wonderbag: 2-3 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *