Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Spinat og ricotta lasagne i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Dette er et skikkelig godt og mettende måltid som passer for hele familien. Denne lasagnen er også så enkel å lage at du kan lage den på en hverdag. Restene er også skikkelig digge!

Du kan gjerne variere retten med andre grønnsaker du liker. Vi synes denne smaker aller best med hjemmelaget tomatsaus i, men du kan kjøpe ferdig hvis du vil spare tid. Her får du oppskriften vi har brukt ihvertfall. Dette er ca trippel porsjon av hva du trenger til lasagnen så perfekt å fryse ned til neste gang.

Ingrediensene du trenger:

 • 2 ss olivenolje
 • 300 g frossen spinat (tint og presset for å fjerne ekstra væske)
 • 400 g artisjokkhjerter (hakket)
 • 300 g sopp
 • 1,5 dl svarte oliven (skivet)
 • 2,5 dl ricotta ost
 • 1,5 dl revet parmesan
 • 7 dl tomatsaus
 • 6 lasagneplater
 • 3,5 dl revet mozzerella
 • salt og pepper

Slik lager du spinat og ricotta lasagne i Wonderbag:

Stek sopp i 1 ss olivenolje til den har blitt myk og sett til side. Bland spinat, artisjokkhjerter, sopp, oliven, ricotta og parmesan i en bolle.

Smør ca 1,75 dl tomatsaus i bunnen av en gryte. Topp med 2 lasagneplater (brekk de opp i passende biter), 1,75 dl tomatsaus, halvparten av spinatblandingen og 1 dl mozzarella, og gjenta.

Avslutt med resten av lasagneplatene, tomatsausen, mozzarellaen og parmesanen. Kok opp og la koke i 15-20 minutter.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 2,5-3 timer.

Du kan avslutte med å sette kjelen uten lokk i forvarmet stekeovn i noen minutter dersom du vil ha litt farge på osten.

Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 20 min
Tid i wonderbag: 2,5-3 timer

 

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *