Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Spareribs i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Nydelig krydrete spareribs er utrolig godt! Her har vi laget en vri i wonderbag, som gjør at de blir ekstra møre før du steker de kjapt i ovnen for å la de bli deilig sprø på utsiden.

Ingredienser du trenger:

  • 1,5 kg kjøttfulle ribben av gris, storfe eller lam
  • 1 flaske barbecue saus (ca 350g)
  • 2 buljongterninger av kylling
  • 2 laurbærblad
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts sennepsfrø
  • 1 ts pepperkorn

Slik lager du spareribs i wonderbag

Putt 4 ss barbecue saus sammen med resten av ingrediensene i en kjele

Fyll opp med nok vann til å dekke og fyll opp gryten 3/4 full

Kok opp og la syde i 20 min. Sett på lokket og sett kjelen i wonderbagen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så er du sikker på å slippe søl i wonderbaggen. Du må ikke åpne lokket, da vil du slippe ut varmen og maten vil ikke bli ferdig. La stå i wonderbag i 4-6 timer.

Varm opp stekeovnen til 220°C

Bruk en stekepinsett til å løfte ribbena forsiktig ut av gryten. Disse vil være svært møre nå, så kjøttet kan løsne lett fra bena.

Smør de inn med resten av barbecue sausen og plasser på et stekebrett eller i en ildfast form. Stek i 20-30 min til de begynner å bli sprø på utsiden.

Eventuelt can du også steke de på grillen. Husk å snu de jevnlig så de ikke svir seg.

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelsestid: 10 min
Tid i ovnen: 45 min
Tid i wonderbag: 4-6 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *