Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Smakfull bolognese med rotgrønnsaker i Wonderbag

5/5 (2)

Hva er vel bedre enn en italiensk aften med bolognese? Denne smakfulle bolognesen med rotgrønnsaker pleier vi lage opp i store porsjoner og fryse ned i komposterbare fryseposer. Det er en perfekt strategi for å alltid ha lekende lett næringsrik hurtigmat tilgjengelig.

Navnet bolognese kommer fra en opprinnelig oppskrift i Bologna, som involverer Tagliatelle  og en rik ragu. I Italia er ragu et begrep som brukes til å beskrive en kjøttsaus som har blitt kokt i mange timer over lav varme. Hver ragu har mange ingredienser, som varierer fra region til region. «Alla bolognese» er bare en av de mange nydelige raguene fra Italia.

Vi har lekt oss litt med en egen variant, men bevart at det skal kokes over mange timer på lav varme.

Ingredienser:

  • 1 kilo kjøttdeig
  • 2 medium løk
  • 2 pastinakk
  • 3 gulrøtter
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 5-10 soltørkede tomater
  • 200 g tomatpure
  • 1 dl oksekraft, 1-2 buljongterninger eller 2 ss fond.
  • 4 hvitløksfedd

Smak til med:

  • Oregano, frisk eller tørket
  • Timian, frisk eller tørket
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

Fres opp løk, hvitløk, finhakket pastinakk og gulrøtter i en kjele eller stor stekepanne.

Ha oppi kjøttdeig og fordel godt før du legger til kraft, tomatpure, hakkede tomater og soltørkede tomater.

Rør godt rundt og legg til ca 2 ss oregano og timian.

Varm alt innholdet i gryten godt før du plasserer gryta i Wonderbag.

Etter 1-4 timer ta opp gryta fra Wonderbag, rør godt rundt og smak videre til med oregano, timian, salt og pepper.

Squasjspagetti:

Du kan selv velge hva slags spagetti du ønsker å servere maten med. Vi elsker squasjspagetti.

Alt du trenger gjøre er å bruke en spiralizer for å lage spagetti av squashen. Videre fremgangsmåte som vi har blitt veldig glad i:

  • Ha squah-spagetti i panna med litt smør eller olje
  • Stek opp på lav varme til squasjen er myk
  • Tillsett salt

Server så sammen med bolognese. Pynt gjerne med litt friske urter på toppen.

Porsjoner: ca 15
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelsestid: 30 min
Tid på komfyren: 45 min
Tid i Wonderbag: 1-4 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *