Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Saktekokte epler med lønnesirup og granola i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Denne varme epledesserten er utrolig smakfull og tilfredsstillende for smaksløkene, og sunn nok til at den kan nytes som frokost eller lunsj. Lukten når du åpner kjelen etter at den har stått i wonderbaggen er helt himmelsk.

Denne superenkle og digge desserten kan dessuten enkelt gjøres vegansk ved å bruke kokosolje og servere med melkefri yoghurt eller is. Vi anbefaler at du bruker litt faste epler, for best resultat.

Ingredienser du trenger:

  • 3 gala epler (eller andre søte og aromatiske epler)
  • 1 dl eplejuice

Rå granola

  • 2 ss valnøtter
  • 1 dl revet kokos
  • 0,5 l havregryn
  • 6 dadler uten sten
  • 1/4 ts kanel

Lønnesirup-saus

  • 0,5 dl lønnesirup
  • 1 ss smør/kokosolje

Slik lager du langkokte epler med granola i wonderbag:

Vask eplene og fjern forsikig kjernehusene.

Hakk og bland ingrediensene til granolaen i en blender eller food processor til det er blandet godt. Men ikke la det ble helt finmost.

Putt granolaen inni eplene og legg i en stor kjele.

Sett kjelen på stekeplaten på høy varme og tilsett eple juicen.

Sett på lokk og kok opp. Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 2-3 timer.

Før servering blander du lønnesirup og smør i en liten kjele til det er varmt og heller over eplene. Smaker nydelig med yoghurt, eller eventuelt litt vaniljeis til dessert!

Porsjoner: 3
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 10 min
Tid på kokeplate: 10 min
Tid i wonderbag; 2-3 timer

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *