Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Oppskrift på fløyelsmyk risgrøt i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

risgrøt i wonderbag

Adventstiden er like rundt hjørnet og hva smaker vel bedre enn risgrøt? Det er en kunst å lage deilig julegrøt uten at den blir svidd. Ved hjelp av denne oppskriften og Wonderbag er du sikret perfekt resultat med en nydelig fløyelsmyk risgrøt hver eneste gang.

Bestemor var ei skikkelig kraftmamma, som alltid gjorde det beste ut av lite. Vedovnen ble ikke byttet ut med komfyren før på 60-tallet. Maten ble stort sett langtidskokt og dynegrøt ble derfor ofte å finne på middagsbordet da søskenflokken på 10 kom hjem til middag. Hun varmet opp maten, pakket den godt inn i pledd og satt den under sofaputene.

Med komfyren fulgte svidd risgrøt, derfor sverger fremdeles mange til dynegrøten. Noen bruker avispapir og andre pledd. Ved hjelp av Wonderbag kan pleddet holde deg varm, mens grøten gjør seg ferdig i sin egen langstidskoker, helt uten ekstra avis-rot, søl eller strøm.

Slik lager du Wondergrøt,

oppgradert dynegrøt i Wonderbag

Dette trenger du til 6-8 porsjoner:

  • 2,5 dl grøtris
  • 5 dl vann
  • 1 l helmelk
  • 1 ts uraffinert havsalt

 

Slik lager du risgrøt i Wonderbag:

Kok opp vann og tilsett ris og salt. La det koke på svak varme under omrøring til vannet har kokt nesten helt inn (ca 10 min) Spe så med melken og kok opp under omrøring. Ta gryten bort fra komfyren og sett på lokk. Plasser deretter gryten i Wonderbag og la den stå i 3 timer eller opp til 8 timer. Bruk grytevotter når du tar ut gryta.

Bland gjerne inn litt ekte rømme før servering.

Nyt med en klatt smør og kanel og litt rapadurasukker.

Slik fungerer en Wonderbag

En en enkel, men revolusjonerende ikke-elektrisk, bærbar langtidskoker. Isolasjonen i foret holder på varmen og fortsetter å koke maten så lenge gryta er i baggen.

Wonderbag lar deg komme hjem til et varmt smakfullt, varmt måltid, uten å ha brukt ekstra strøm. Ønsker du flere oppskrifter og tips til Wonderbag, kan du laste ned oppskrifthefte her. Bli inspirert og få råd av andre Wonderbag-entusiaster ved å bli med i den lukkede Wonderbag-gruppen på Facebook ved å klikke her eller på bildet under.

Wonderbag Naturlig Liv.jpg

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *