Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Interessert i å ta Naturlig Liv til nye høyder?

Ingen rangeringer enda.

Tiden er inne for nye utfordringer. Kanskje er du på samme sted i livet?
Naturlig Liv vokste frem i jakten etter unike og bærekraftige løsninger.

Det har vært veldig gøy og kjempespennende å drive Naturlig Liv. Vi er utrolig takknemlige for deg som har delt reisen med oss. Vi har nå bestemt oss for å hoppe fullt ut i nye prosjekter og gi noen andre muligheten til å løfte nettbutikken opp til sitt fulle potensiale.

De siste årene har vi både stiftet familie og blitt dratt inn i nye interesser. Noe som ikke er helt kompatibelt med gründerlivet. Vi tok heller aldri sjansen og hoppet ut i det med begge bena. Det viste seg at døgnet ikke hadde nok timer til å gi nettbutikken oppmerksomheten den fortjener. Vi har kjent på at vi ikke strekker helt til og dessverre ikke fått fulgt opp våre lojale kunder slik de fortjener.

Har du lyst til å drive Naturlig Liv videre?

Send oss en epost (hei @ naturligliv.no) så finner vi et tidspunkt for en prat.

Del gjerne, slik at oppdateringen finner frem til personen som drømmer om å bli sin egen sjef og få ny arbeidshverdag

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *