Om Oss

wonderbag-naturlig-liv

Naturlig Liv eies og drives av Therese, Kim, Åse-Line og Sadie.

Fokuset vårt er økologisk, giftfritt, miljøvennlig og det naturlige.

Vi ønsker å løfte frem norske småskalaprodusenter som driver ærlig og bærekraftig. I tillegg får du nyttige varer fra utlandet som ellers ikke er å oppdrive her til lands.

Kim (33) og Therese (29) er samboere og begge utdannet kiropraktorer. Therese har spesialisert seg på behandling av gravide og spedbarn. Kim jobber mye med behandling og forebygging av hodepine og migrene hos pasienter.

Åse-Line (29) er en skikkelig gladjente, med en brennende interesse for ekte mat. Hun har selv kjent på kroppen hva ren og naturlig mat kan gjøre for helsen. Åse-Line studerer i tillegg på BI  og er brennende engasjert i kommunikasjon.

Sadie (30) har lang erfaring fra tv- og filmbransjen i flere land. Hun vokste opp i Barcelona (med amerikanske foreldre), og bodde i New York og London før Oslo vant hennes hjerte. Hun har jaktet etter god mat og naturlig helse gjennom alle kontinentene.

Vi har alle positiv efaring med hva et næringstett kosthold og naturlig livsstil kan gjøre for vår egen – og vår families helse. Vi har i flere år selv brukt mye tid på å oppdrive gode råvarer, forbruksvarer og utstyr til hjemmet, for å kunne ta i bruk tradisjonelle og helsebringende tilberedningsmetoder.

Vi ønsker å samle så og si alle produkter man trenger i hverdagen på et sted, så du slipper å bruke mye tid på å lete rundt etter skatter.