Om Oss

wonderbag-naturlig-liv

Lekende lett med litt bedre valg

Vi i Naturlig Liv har tro på å kose oss og leke med maten! Fokuset vårt er å bidra til matglade, trygghet og bærekraft.

Vi ønsker å løfte frem norske småskalaprodusenter som driver ærlig og bærekraftig. I tillegg får du nyttige varer fra utlandet som ellers ikke er å oppdrive her til lands.

Åse-Line (32) er daglig leder, med en brennende interesse for matglede og enkle løsninger. Hun har hatt stor glede av å leke med maten og finne sin egen vei i en jungel fylt med rare påstander.

Kim (37) og Therese (32) er samboere og begge utdannet kiropraktorer. Therese har spesialisert seg på behandling av gravide og spedbarn. Kim jobber mye med behandling og forebygging av hodepine og migrene hos pasienter.

Vi har alle positiv erfaring med hva et næringstett kosthold, med masse matglede og en naturlig livsstil kan gjøre for vår egen – og vår families helse. Vi har i flere år selv brukt mye tid på å oppdrive gode råvarer, forbruksvarer og utstyr til hjemmet, for å kunne ta i bruk praktiske og tradisjonelle tilberedningsmetoder.

Vi ønsker å samle så og si alle produkter man trenger i hverdagen på et sted, så du slipper å bruke mye tid på å lete rundt etter skatter.