Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Økologiske kokosbiter med sitron

Ingen rangeringer enda.
økologiske kokosbiter

Her kommer en aldri så liten oppskrift på økologiske kokosbiter, og det passer jo fint nå som det nærmer seg helg?

Gelegodis som dette er en super måte å få i barna (og seg selv) gelatin på, samtidig som det smaker godt og fint kan erstatte annen type godteri.

Sitron og kokosmelk er en kjempegod kombinasjon! Sitron i seg selv kan godt bli for surt i denne typen oppskrift og kreve mye søtning for å minne om godteri. Men kombinert med den i utgansgspunket søte og milde kokosmelken – og fløten, blir saken en helt annen! Her inkluderes mye som er bra for oss

  • kokosmelk/fløte er rik på riktig type fett og laurinsyre som har mange helsefordeler
  • sitronsaft er en organisk syre (i likhet med smørsyre og eddik) som er bra for magesyreproduksjon og videre god/stabil tarmhelse
  • økologisk gelatin inneholder lettopptakelige proteiner, samtidig som den også er gull for tarmhelse, vedlikehold og oppbygning av hud, hår, muskler og ledd med mer
  • uraffinert havsalt (selv om det ikke er store mengdene i denne oppskriften) er rik på spormineraler som kroppen vår trenger, hver dag!

Oppskrift på økologiske kokosbiter med sitron:

økologisk sitronskall

Bland først kokosmelk og kokosfløte/masse i en kjele, varm dette på under medium varme og rør jevnlig med visp til alt er flytende og blandet. Tilsett så sitronsaft og revet sitronskall, fortsett å visp. Du kan oppleve at væsken skiller seg, du kan derfor med fordel ta kjelen av platen og blende med en stavmikser. Tilsett gelatinen i den fortsatt varme væsken og blend videre med stavmikseren.

økologiske kokosbiter kokosfløte

Når kjelen med innholdet har fått avkjølt seg litt tilsetter du vanilje, salt, og lønnesirup/honning/sukker. Vi vil beholde de varmesensitive næringsstoffene i honningen, så pass som sagt på at væsken ikke er glovarm om du velger å tilsette det! Blend med stavmikseren igjen. Hell væsken i egne formen eller en større boks som du kan dele i ønskede biter etter at de er avkjølt. Sett i kjøleskapet i minimum 1/2 time. Ta ut og nyt!

Her er det ganske mye økologisk gelatin tilsatt og bitene blir nok så faste i fisken etter å ha stått kaldt en stund. En ide kan være å ta de ut i romtemperatur en liten stund før man spiser av de, da vil de bli noe mykere i konsistensen. Er de fortsatt for faste etter din smak kan du tilsette mindre gelatin neste gang! Du kan også tilsette mindre gelatin og bruke samme oppskrift for å lage gele i egne glass. Sistnevnte med hjemmelaget sjokoladesaus eller bærsaus er helt sikkert supergodt!

 

Økologiske kokosbiter smaker best hele døgnet!

 

Med dette ønskes god helg fra oss!

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *