Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Økologisk kokosmelk i smoothie

Ingen rangeringer enda.

økologisk kokosmelk

Økologisk kokosmelk er glimrende å bruke i smoothie hvis du ønsker å holde deg unna melkeprodukter. Denne oppskriften er fin å bruke for å hjelpe deg med å få i deg gode fettsyrer, probiotiske bakterier, mineraler og andre nyttige næringstoffer. Denne smoothien passer perfekt etter trening som en skikkelig næringsbombe.

økologisk kokosmelk omega cure

Økologisk kokosmelk er glimrende å bruke istedet for kumelk. Denne smoothien er meget godt likt av barn, så hvis du har litt problemer med å få i barna fettkilder som egg eller omega-3 på andre måter, kan det være fornuftig å prøve denne smoothien med økologisk kokosmelk.

Denne er også flott for barn eller voksne som har problemer med å få i seg nok fett eller energi, da dette er en skikkelig energibombe av en smoothie. I tillegg til fettsyrer fra omega-3, økolgisk egg og økologisk kokosmelk kan det være lurt å ha i litt ekstra probiotiske bakterier fra feks Vita Biosa.

Oppskrift på smoothie med økologisk kokosmelk:

Ingredienser:

  • 1 boks økologisk kokosmelk (eller kokosmelk kefir)
  • 3 økologiske eggeplommer
  • 1 spiseskje Omega cure (fersk omega-3)
  • 1 spiseskje økologisk kokosolje
  • 1 ts økologisk vaniljepulver
  • en neve frosne økologiske bær
  • 2 spiseskjeer vita biosa
  • en halv klype uraffinert celtic havsalt

økologiske egg

Eggeplommen skiller du lett fra hviten i hånden, ta gjerne vare på eggehviten for å bruke senere. Økologiske eggeplommer er proppfulle av næringstoffer som vitamin B6, B12, A, D, E, K, Folat og Omega 3 fettsyrer (pluss masse annet).

Hygiene: Rå eggeplomme skal være trygt å spise i Norge. Er du i utlandet gjelder andre forholdsregler. Uansett er det fornuftig å bruke rene økologiske egg fra produsenter du stoler på.  Se Matportalens informasjon om rå egg. Se også Matportalens informasjon om rå egg til barn og gravide.

økologisk omega cure

En god klunk med fersk fiskeleverolje for å øke innholdet av omega-3.

økologisk gelatin gelatintilskudd

Mens du har oppi resten av ingrediensene sveller du den økologiske gelatinen noen minutter i litt kaldt vann før du bruker den.

økologisk gelatin kokosmelk

Ha deretter gelatinen i blenderen. Et godt tips er å tilsette litt kokende vann i den ferdigsvellede gelatinen og røre godt, slik at  gelatinen blir helt oppløst før du tilsetter blandingen i blenderen. Barn liker liker helst ikke små granuler i smoothien 🙂

økologisk kokosmelk smoothie

Bruk gjerne forskjellig typer økologiske bær (eller villplukkete bær).

økologisk kokosmelk smoothie blåbær

Bland 🙂

 

Ha i glass og nyt gjerne med smoothie glassugerørene fra Strawesome.

Denne oppskriften kan du variere så mye du vil. Hvis du tåler melkeprodukter, kan du også prøve økologisk smoothie med melkekefir.

økologisk kokosmelk smoothie ingredienser

Prøv denne oppskriften og fortell oss gjerne hva du syns. Hvis du tagger instagrambildene dine med #naturligliv og @naturligliv får vi også sett hvordan resultatet blir 🙂

 

Tekst: Kim
Foto: Sadie

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *