Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Økologisk kakao uten melk

5/5 (1)

Kakao uten melk

Varm kakao er både godt og veldig koselig å hygge seg med. Dessverre tåler ikke alle kumelk like godt, eller av andre grunner ønsker ikke å drikke kumelk. Hvis du er en av disse er ikke noe problem, for du kan jo bare teste denne enkle oppskriften på kakao uten melk. Like godt og minst like hyggelig! Denne er superenkel å lage, og er perfekt når det er litt kaldt ute.

Kakao uten melk oppskrift

 Slik lager du økologisk kakao uten melk.

Oppskrift:

Slik gjør du:

Kakao uten melk økologisk gelatin

Ha gelatinpulveret i en skål eller et glass og tilsett litt vann og la det få svelle noen minutter før du hiver det i gryta.

hjemmelaget kakao økologisk gelatin

Hell ca 1/2 dl kaldt vann over det svellede gelatinpulveret og sett platen på medium varme. Rør gelatinpulveret ut i vannet slik at det løses helt opp.

Kakao uten melk økologisk hjemmelaget

Når gelatinen er helt oppløst tilsetter du en spiseskje økologisk kakaopulver og en teskje vaniljepulver og rører godt.

Kakao uten melk uraffinert salt

En klype uraffinert havsalt tilfører den melkefrie kakaoen litt gunstige mineraler og god smak.

Kakao uten melk økologisk lønnesirup

Hvis du vil, kan du bruke litt søtning som feks økologisk lønnesirup eller uraffinert økologisk sukker. Bruker du økologisk vaniljepulver av god kvalitet vil kakaoen uansett oppleves som litt søtere.

Kakao uten melk bamix

Når du har varmet opp melken tilstrekkelig setter du stavmikseren i gryta og mixer til det skummer godt. Selv om det er en kakao uten melk og fløte vil det bli en god del skum hvis du har kokosmelk av god kvalitet. Bruker du en Bamix er det lurt å bruke den skiven med hull i.

Kakao uten melk økologisk

Nytes bakoverlent i sofaen eller i hytteveggen med et godt ullpledd etter en lang dag med uteaktiviteter. Økologiske sjokoladetrukne marsipanhjerter er den perfekte følgesvenn til denne varme drikken. Det er lov å strø en klype chilipulver/cayenne på toppen av kakaoen for å gjøre den enda mer spennende.

 

Tag gjerne bildene dine med #naturligliv/@naturligliv!!

 

Foto: Sadie
Tekst:Kim

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *