Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Økologisk gelegodis med kokosmelk og probiotisk jun

Ingen rangeringer enda.

økologisk gelegodis

Økologisk gelegodis med kokosmelk og jun er en smakfull godbit, proppet med probiotiske bakterier og gode fettsyrer. Smaken er mild og barnevennlig, og en sikker vinner blant små og store til bursdager og andre feiringer, men enkel nok å lage til at den kan nytes på en hverdag. Den friske smaken av jun gjør at disse godbitene smaker ekstra godt nå som vi nærmer oss sommeren.

økologiske ingredienser til gelegodis

Ingredienser:

 

Slik lager du økologisk gelegodis

smelter økologisk kokossmør

Varm opp halvparten av av den økologiske kokosmelken sammen med kokosfløten. Det tar litt tid før kokosfløten smelter helt.

økologisk gelatin

Når kokosfløten har smeltet og blandet seg jevnt med kokosmelken, kan du måle opp 50 gram økologisk gelatinpulver og blande med en dæsj vann. Ha i et glass eller rett i kjelen.

sveller økologisk gelatin

Sørg for at vannet blandes godt inn i gelatinpulveret og la det deretter stå og svelle 5-10 minutter.

tilsetter økologisk gelatin

Bland den ferdigsvellede gelatinen sammen med kokosmelkblandingen. Rør gelatinen under oppvarming til gelatinen har løst seg helt opp og blandet seg med kokosmelken.

økologisk vaniljepulver

Deretter har du i en teskje økologisk vaniljepulver og bland godt. Du kan gjerne prøve med litt kanel eller kardemomme hvis du føler deg litt vågal.

uraffinert havsalt celtic sea salt

Litt uraffinert havsalt får frem de gode smakene og tilfører det økologiske gelegodiset litt sunne mineraler.

økologisk kokosmelk

Nå kan du helle i den andre boksen med økologisk kokosmelk. Dette gjør du fordi at blandingen må få en lavere tempereatur siden de neste ingrediensene; omega cure, honning og jun ikke tåler så høy varme. (enzymer, omega-3 fettsyrer og probiotiske bakterier tåler ikke høye tempereaturer (over 40C).

fersk omega-3 omega cure

Hiv i en god klunk med fersk omega cure for at de som spiser det økologiske gelegodiset skal få i seg de sunne omega 3 fettsyrene.

økologisk honning

Hvis du vil kan du ha i litt honning eller lønnesirup som søtning. En spiseskje burde holde i massevis.

jun te gelegodis

Hell i jun teen, her kan du godt bruke vannkefir, kombucha eller rett og slett vann med litt sitron og vita biosa istedenfor. Dette gir godisen masse gunstige probiotiske bakterier.

gelatingodis i silikon form Finn fram noen gøyale silikonformer og hell blandingen oppi.
økologisk gelatingodis i silikonform

 

Tøffe dinosaurformer og søte hjerter faller i smak hos de aller fleste. Sett deretter formene i kjøleskapet slik at godbitene får stivnet og du kan trykke de ut av formene.

 

økologisk gelegodis kuttet

Hvis du ikke har former kan du også bare helle blandingen i en ildfastform (alternativt små silikonformer), og deretter kan du kutte de i litt store kuber som du legger på serveringsfatet. Gelegodiset holder seg fint noen dager i kjøleskap hvis du oppbevarer de i en tett boks (helst glass).

gelegodis med økologiske ingredienser

 

Med økologisk gelegodis er alt klart til bursdagsfesten!!!

 

 

Foto: Sadie
Tekst: Kim

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *