Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Nydelig kokosbollekake

5/5 (1)

Vi elsker kokosbollekake! Det må være en av tidenes enkleste og diggeste oppskrifter. Luftig, lett og helt nydelig på smak. Som en ekstra bonus kan den hjelpe deg med å utnytte hele egget hvis du bruker mye eggeplommer.

Kokosbollekake kan serveres til enhver anledning, bursdag, 17-mai eller som en nydelig dessert etter et godt måltid.

Tips: Du kan gjerne fryse ned eggehviter du har til overs og samle opp til du har nok. Da holder de seg i flere måneder!

Ingredienser:

6 eggehviter

4 dl rårørsukker

2,5 ss gelatin

1 dl vann

75 g mørk kokesjokolade

2 ss smør

Fremgangsmåte:

  1. Bland inn ca 0,5 dl vann med gelatinet. La svelle i minst 10 minutter.
  2. Stivpisk sukker og eggehviter med en kjøkkenmaskin. Beregn ca 20 minutter.
  3. Bland inn gelatinblandingen i 0,5 dl kokende vann mens du rører rundt.
  4. Når sukkeret og eggehvitene er stivpisket, hell gelatin i en tynn stråle mens du pisker.
  5. Bruk en rund kakeform som du setter direkte på et kakefat og hell i marengsen.
  6. Plasser kaken i kjølesskapet til den har stivnet. Anbefaler at den står over natten, minimim 4 timer.
  7. Smelt sjokolade med smør i et vannbad. Avkjøl noe før du heller den over kaken.
  8. Avslutt med å strø kokosmasse på kaka.
  9. Sett kaken kjølig til sjokoladen har stivnet.

Tips: Strø litt kokosmasse i bunnen av springformen før du heller i marengsen. Om du ønsker ekstra sjokolade, kan du også ha et tynt lag med det på bunnen.

Server kokosbollekaken sammen med fristende bær eller frukt.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *