Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Nå kan vi endelig tilby magasinet Ren Mat i nettbutikken vår.

Ingen rangeringer enda.

ren-mat-sommer-2014

Både Therese og Kim er økoambassadører for organisasjonen Oikos Økologisk Norge og har selv abonnert på Ren Mat i snart 2 år. Nå har vi fått muligheten til å formidle medlemsmagasinet til Oikos; Ren Mat i vår nettbutikk. Magasinet Ren Mat utgis 4 ganger i året, en utgave for hver årstid; vinter, vår, sommer og høst. I magasinet kan man lese fagstoff om økologisk og bærekraftig matproduksjon og i hver utgave er det i tillegg flere oppskrifter med økologiske matvarer som er i sesong. 

 

I denne utgaven av RenMat er det blant annet noen flotte sommeroppskrifter på plommer, det er en fin artikkel om hvordan man kan benytte plagsomt ugress til mat og det er også en fin artikkel fra Erik Røed om mattilberedning ved bruk av åpen flamme.

 

For de av dere som syns at sommeren er en fin tid å slappe av med et iskaldt glass hvitvin, er det også flere sider om økologisk og biodynamisk vin.

 

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *