Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Nydelig melkefri sjokoladedrikk

5/5 (3)

melkefri sjokoladedrikk

Vi elsker sjokolade, men dessverre kan du ikke leve på sjokolade alene! Med noen små grep kan du lage en sjokoladedrikk som både dekker søtsuget og inneholder nyttig næring for både store og små.

Denne sjokoladedrikken er helt fri for melkeprodukter og er beriket med vårt bærekraftige marine kollagen, eggeplommer og litt spinat for ekstra næring. Dette gjør den ekstra mettende og den kan derfor fungere fint som et mellommåltid. Den passer også supert når du rett og slett bare vil kose deg litt ekstra.

Ingredienser du trenger 

 • 4 dl havremelk
 • 1 liten neve med spinat
 • 2 ss kakao
 • 2 ss kollagen
 • 2 eggeplommer
 • 1 knivsodd salt
 • litt valgfri søtning (litt banan, honning, eller hva annet du måtte ønske å bruke)

Slik lager du melkefri sjokoladedrikk

Bruk en blender eller eventuelt stavmikser og bland sammen havremelk, spinat, kakao, kollagen, eggeplommer og salt. Smak til med den søtningen du ønsker å bruke. Hvor mye søtning du trenger  er avhengig av hvor mye søtsmak du er vant til fra før av. Blend igjen til alt får en fin og jevn konsistens.

Så er det bare å helle opp i glass og nyte!

For litt variasjon kan du også tilsette litt blåbær, bringebær eller solbær for en litt fruktigere og frisk smak. Du må ikke tilsette eggeplommer og kollagen, men eggeplommene gir en deilig kremete konsistens. Kollagenet bidrar med litt ekstra aminosyrer (protein) som holder deg mett lengre.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

 1. Hei har du noen tips til alternativ til eggeplomme, har eggintoleranse, Sidsel

  1. Hei,

   Da ville jeg bare droppet eggene hvis du ikke tåler det.
   Det er ikke nødvendig, det bare gir en litt tykkere mer kremete konsistens. 🙂

   Hilsen Therese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *