Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Lettkrydret lammegryte i Wonderbag

 5/5 (2)

Her har vi laget en deilig gryterett med saftig lettkrydret lam, tomat og løk med en mild smak av karri. Oppskriften er inspirert av marrokanske gryteretter som tradisjonelt sett lages i leirgryter kalt tagine. Ved å langtidskoke gryteretten i Wonderbag kan du få frem den samme deilige smaken.

Lam er skikkelig undervurdert. Det er en Norsk nasjonalskatt som smaker fantastisk. Støtt den Norske bonden og velg mer lammekjøtt. Denne retten er perfekt til å lage opp i større porsjoner og fryse ned for senere anledninger.

Ingredienser du trenger:

 • 2 ss olje
 • 2 løk (hakket)
 • 4 fedd hvitløk (krystet)
 • 2 ss karri
 • 2 ts malt spisskummen
 • 1/2 ss malt koriander
 • 600 g lammekjøtt (i biter)
 • 9 små poteter (delt i to)
 • 2 kuber lammebuljong
 • 1 ss salt
 • 2 ss brunt sukker
 • 2 ts svart pepper
 • 1 ss tørkede urter

Slik lager du lettkrydret lammegryte i wonderbag:

Varm oljen i en middels stor gryte og brun løk og hvitløk.

Tilsett karri, spisskummen og koriander og stek i 1 minutt.

Tilsett lammekjøttet og stek i 5 minutter mens du rører.

Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la det syde videre i 25 minutter. Sett på lokket og la det syde i 5 minutter til.

Plasser kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 4 timer.

Server gjerne sammen med ris, couscous eller søtpotetmos. Velbekomme!

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 40 min
Tid i wonderbag: 4 timer

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *