Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 79,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Kyllingenchilada-gryte i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Dette er en liten vri på klassiske enchiladas som er gratinerte kjøttfylte tortillas. Denne gryteretten er en nydelig kremete versjon av enchiladas, og passer perfekt som en skikkelig kosemiddag.

Ingredienser du trenger:

  • 2 ss olje
  • 1 løk (hakket)
  • 3 fedd hvitløk (hakket)
  • 600 g kyllingkjøttdeig
  • 125 g sopp (hakket)
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss tørkede urter
  • 1/2 ss tørket chili
  • 1/2 ss chipotlekrydder
  • 1 ss salt
  • 1/2 ss svart pepper
  • 375ml salsa
  • 6 dl kyllingkraft
  • 2,5 ss smør
  • 5 ss mel
  • 7,5 dl revet ost
  • 12 mais tortilla (delt opp i fire)

Slik lager du kyllingenchilada-gryte i wonderbag:

I en middels stor gryte, varm opp oljen. Stek løk og hvitløk til lett gylden.

Tilsett kyllingkjøttdeig, sopp, paprika, urter, chili, chipotle, salt og pepper og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Ta alt ut av kjelen og sett til siden.

I en liten kjele, smelt smør og tilsett mel og rør godt. Tilsett kyllingkraften litt av gangen og rør godt mellom hver runde, til all kraften er brukt opp.

I en stor bolle, bland kylling-suppen (kraften du nettopp har tyknet med smør og mel), salsaen og 3/4 av osten.

Plasser 1/4 av tortilla bitene i bunnen av kjelen, hell over 1/3 av kjøttet og 1/3 av salsablandingen. Gjenta to ganger til og topp med tortilla biter og resten av osten.

Sett gryten tilbake på platen på lav varme og la syde i 15 minutter under lokk. Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i minst 2 timer.

Forvarm ovnen og sett gryten under grill for å få litt gylden farge på osten til slutt.

Server med hakket vårløk, rømme og salat.

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelesestid: 20 min
Tid på kokeplate: 35 min
Tid i wonderbag: 2 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *