Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Kylling tacosuppe i wonderbag

5/5 (2)

kylling tacosuppe

Fredagstaco har blitt en fast gjenganger hos utrolig mange familier. Her får du en litt alternativ variant som du kan teste ut. Lager du kylling tacosuppe med kraft kan du dessuten snike inn litt ekstra næring hos hele familien.

Hvis du liker taco, liker du nok helt sikkert tacosuppe også. Suppen inneholder det meste vi vanligvis ville puttet i tacoen på fredagskvelden. Vi har latt oss inspirere av supre Berit Nordstrand sin oppskrift på tacosuppe. Vi håper hun har prøvd å lage dette i sin egen Wonderbag også 🙂

Ingredienser du trenger:

  • 1 løk, hakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket/most
  • 7,5 dl vann eller kraft
  • 2 bokser med svarte bønner à 400 g, skylt
  • 1 boks mais
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 3 chili, hakket
  • 2 ss sukker
  • 1 ss paprikakrydder
  • 1 ss urteblanding
  • 1/2 ss chipotle krydder (røkt chili)
  • 2 ts salt
  • 1/2 ss svart pepper
  • 3 store kyllingbryst uten ben
  • 2 dl revet ost til servering
  • rømme til servering
  • evt tortilla chips til servering

Slik lager du kylling tacosuppe i wonderbag:

Stek løk og hvitløk i olje til den er blitt lett gylden.

Tilsett vann, svarte bønner, mais, tomatpuré, chili, sukker, paprika, urteblanding, chipotle krydder, salt og pepper, og kok opp.

Del kyllingbrystene i to på langs, slik at du får 2 tynnere fileter og legg på toppen av alle grønnsakene i suppen.

Sett på lokket og la koke i 10 min.

Sett gryten i wonderbag på et lite kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag, slik at du ikke får søl i wonderbagen og la stå i 2 timer.

Ta ut kyllingbrystene, dra/riv kjøttet i småbiter og tilsett tilbake i suppen.

Server med revet ost, rømme og tortilla chips.

Det er også kjempegodt med litt avokado til!

 

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelsestid: 10 min
Tid på kokeplate: 20 min
Tid i wonderbag: 2 timer

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

  1. Har foretrukket taco i tortillawraps da det blir mindre søl, men nå ble jeg inspirert til å prøve tacosuppe!

    Hva er en Wounderbag? Fungerer det som en slags termos for matlagingen? Dette vil vel varmebehandle maten på en mer skånsom måte? Spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *