Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Kremet sopp pilaff i Wonderbag

 5/5 (1)

Pilaff er en tradisjonell sør-asiatisk risrett som kan serveres alene eller som tilbehør til kjøtt eller grønnsaker. Denne er skikkelig kremete og veldig god. Mettende og superenkelt!

Ingredienser du trenger:

  • 500ml basmatiris
  • 3,5 ss smør
  • 1 løk (skivet tynt)
  • 400 g portobello sopp
  • 2 fedd hvitløk (hakket)
  • 3 ss hakket persille
  • 7,5 dl grønnsakskraft
  • 2,5 dl fløte
  • 2 ts salt
  • 1,25 dl vårløk (hakket)
  • parmesan

Slik lager du kremet sopp pilaff i Wonderbag:

Hell ris i en middels stor bolle og skyll flere ganger i rikelig med vann, til vannet er helt klart. Hell av vannet ved hjelp av en sil.

Smelt smør i en middels stor gryte, tilsett løk og hvitløk og stek i 3-4 minutter.

Tilsett sopp og stek i 5-6 minutter, til de er lett brunet.

Tilsett ris og fress til risen er godt dekket av smøret og riskornene begynner å bli gjennomsiktige.

Tilsett persille, grønnsakskraft og fløte og kok opp.

Sett på lokket og la det koke i 15 minutter. Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 1 time eller lenger. Risen blir ikke overkokt, så den kan trygt stå lengre.

Rør inn vårløk og server med parmesanost.

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 10 min
Tid på kokeplate: 25 min
Tid i wonderbag: 1 time

 

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *