Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Kostholdskonferanse Oslo – vinn gratis billetter

Ingen rangeringer enda.

Kostholdskonferanse Kostreform Fordøyelse

Kostreform arrangerer sin årlige kostholdskonferanse lørdag 7. februar på Høyres hus i Oslo. Det kommer til å være et fullpakket program med svært dyktige foredragsholdere hele dagen. Årets tema er fordøyelse og tarmhelse og hvordan dette kan påvirke helsen vår generelt. Vi kommer selvfølgelig til å være der hele dagen og vi storgleder oss!!

Meld deg på her

Vi er selvfølgelig tilhengere av ren, naturlig mat uten unødvendige og skadelige tilsetningstoffer og det er Kostreform også. Tidligere i januar kom Kostreform med egne kostholdsråd, med fokus på bedre kvalitet på råvarer og mindre halvfabrikata og prosseserte karbohydrater.

Vi kommer til ha stand i forbindelse med denne konferansen, og sammen med Helsemagasinet, San Helse og Lille måne har vi satt sammen en gavepakke til en verdi av ca 4000 kroner som en heldig deltaker skal få. Kom innom og snakk med en av oss på konferansen så forteller vi deg hvordan du kan være med i trekningen på denne fantastiske gavepakken!

Vinn billetter til årets kostholdskonferanse

 Du har også mulighet til å vinne 2 billetter til årets kostholdskonferanse, så kan du ta med deg en venn helt gratis. (Har du allerede meldt deg på kan du jo ta med deg to venner). For å vinne ønsker vi at du deler dette blogginnlegget og forteller oss hvorfor akkurat du burde vinne disse to billettene!

 

 Foredragsholdere:

Kostholdskonferanse Jens Veiersted

Jens Veiersted

Jens er utdannet ernæringsterapeut fra Institute for Optimum Nutrition i London i 2000, og har i tillegg grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøyskole. Han er hovedlærer i ernæring på Tunsberg Medisinske Skole. Han sitter også i fagakademiet til Eureka Kiropraktikk sammen bla Berit Nordstrand mf.

 

 

 

 

 

Linda Rahbek Kostreform

Linda Rahbek

Linda er er fagsjef i EU BioTek Skandinavia og har jobbet med pasienter i egen klinikk som heilpraktiker i tillegg til at hun har jobbet som fagsjef i en av de største helsekostkjedene i Norge. I dag jobber hun med veiledning og undervisning på matintoleranse-tester, miljøgift- og cellestoffskifte-tester, samt forhandler NDS produkter i Norge.

Gry Hammer Kostreform

 

 

Gry Hammer

Gry Hammer er skribenten og bloggeren bak frajordtilbord.no. Hun er en tydelig forkjemper av ekte naturlig mat laget fra bunnen av. Gry har skrevet flere bøker om tradisjonell tilberedning av mat, bla annet Den moderne jeger og Fermentering. Hun holder også flere matlagingskurs, og det er spesielt fermenteringskurs hun har brukt mye tid på de siste årene. I tillegg til å være opptatt av sunn og riktig mat, har Gry 4 barn og 10 høner hvorav en, Hønepøne, liker å gå inn i huset og legge egg på rommet til en av barna hennes. Denne høna har selvfølgelig fått en bok skrevet om seg. Gry skal blant annet snakke om fermentering av grønnsaker

 

 Program til årets kostholdskonferanse

Oslo og Akershus fylkeslag inviterer deg til årets konferanse om fordøyelse.
Dato: 07. februar 2015
Tid: 10.00 – 16.00
Pris: 250,- for kostreform sine medlemmer og 350,- for ikke-medlemmer.

Foredrag av:
Jens Veiersted – Fordøyelse funksjon – problemer og løsninger.
Gry Hammer – Fermentering
Linda Rahbek – Probiotika  og Matintoleranser

Program:
10.00 – 10.45 Jens Veiersted: Magesekken – der alt starter.
10.45 – 11.00 Pause
11.00 – 11.45 Jens Veiersted: Tarmene. Hva skjer der og hva kan gå galt
11.45 – 12.00 Pause
12.00 – 13.00 Linda Rahbek: Matintoleranse – hva er det, hvordan bestemme og behandle
13.00 – 14.15 Lunch
14.15 – 15.15 Gry Hammer: Mat som styrker fordøyelsen, og helsen. Fermentering av grønnsaker, mm.
15.15 – 15.30 Pause
15.30 – 16.00 Oppsummering. Hvilke faktorer skal vi fokusere på for å få fordøyelsen til å virke.

Meld deg på her:

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *