Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Irsk storfegryte med stout i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Dette er tradisjonsrik irsk pub-mat på sitt beste. Alkoholen fordamper og du sitter igjen med en utrolig fyldig smak, med mørt storfekjøtt og søte gulrøtter. Smaker ekstra godt med litt brød med skikkelig sprø skorpe.

Ingredienser du trenger:

  • 900 g storfekjøtt uten ben (stykningsdeler fra skulder eller lår fungerer best)
  • salt og pepper
  • 2 ss mel
  • 2 ss olivenolje
  • 1 løk (hakket)
  • 4 fedd hvitløk (hakket)
  • 2 ts timian
  • 2 ss brunt sukker
  • 3,5 dl stout øl
  • 1,25 dl rødvin
  • 1,7 dl tomatpuré
  • 3 storfe-buljongterninger
  • 0,5 kg gulrøtter, skivet
  • 0,5 kg poteter (kuttet i biter)

Slik lager du irsk storfegryte med stout i Wonderbag:

Rull storfekjøttet i salt, pepper og mel til godt dekket.

Varm olje i en gryte, stek kjøttet og ta til siden.

Bland løk, hvitløk, 1/2 ts salt, timian og sukker, i gryten og stek i 5 minutter.

Hell rødvinen og halvparten av ølet i gryten og skrap bunnen forsiktig med en tresleiv for å fjerne eventuelle rester av storfekjøttet.

Tilsett resten av ølet, tomatpuré og buljongterninger i gryten og kok opp. Rør inn kjøttet, gulrøttene og potetene. La koke i 20 minutte uten lokk for å fordampe alkoholen.

Sett på lokk og plasser gryten i wonderbagen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbagen i 3 timer.

For å tykne gryteretten litt ekstra kan du tilsette 1 ss mel blandet i kaldt vann til gryten og røre godt.

Serveres med brød med sprø skorpe.

Porsjoner: 6-8
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelesestid: 15 min
Tid på kokeplate: 30 min
Tid i wonderbag; 3 timer

Wonderbag kan du kjøpe i nettbutikken vår her

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *