Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 79,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Indisk krydret kylling i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Du trenger ikke å gå på indisk restaurant for å nyte skikkelig god indisk mat. Med Wonderbag kan maten godgjøre seg mens du finner på helt andre ting. Denne oppskriften kan trygt anbefales!

Ingredienser du trenger:

  • 4 røde chili
  • 2 løk (skivet)
  • 4 fedd hvitløk (hakket)
  • 8 store plommetomater (delt i fire)
  • 1 bunt fersk koriander
  • 10 kyllinglår (med skinn)
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ts garam masala
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ss malt koriander
  • 1 ss malt paprika
  • 1 ss sennespfrø
  • 3 ss brunt sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ts salt
  • 2 ts grov svart pepper
  • 2,5 dl vann
  • 2,5 dl yoghurt
  • 2 ss fersk mynte

Slik lager du indisk krydret kylling i Wonderbag:

Del chiliene i to på langs (fjern frøene hvis du ikke vil ha det så sterkt), skrell og skjær løk i tynne skiver og hakk opp hvitløksfeddene. Del plommetomatene i fire og plukk korianderbladene av stilkene.

Gni inn kyllinglårene med olivenolje, garam masala, malt paprika, malt koriander og spisskummen og legg i en stor gryte.

Hell litt ekstra olje og stek på middels varme i 10-15 minutter eller til de har fått fin gylden farge.

Tilsett sennepsfrø, chili, løk og hvitløk. Stek i 5 minutter til, mens du rører jevnlig. Tilsett tomat, sukker, salt, pepper, vann og hvitvinseddik.

Kok opp, sett på lokk og skru ned varmen. La syde i 20 minutter til. Sett gryten i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbaggen i 4 timer.

Rør inn koriander og server med ris eller couscous, yoghurt med mynte og en frisk salat.

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelesestid: 1o min
Tid på kokeplate: 35 min
Tid i wonderbag: 4 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *