Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hvordan lage økologisk rosevann

5/5 (12)

økologisk rosevann

Økologisk rosevann har tradisjonelt blitt brukt i både hudpleie og matlaging i flere hundre år. Rosevann har en betennelsesdempende effekt og  vil derfor virke roende på irritert hud. I tillegg virker det fuktgivende, så det er veldig fint for tørr hud også. Dessuten gir det en fantastisk smak på desserter eller i mat.

 

Da jeg kom over masse velduftende nyperoser bare måtte jeg prøve selv!

økologisk rosevann nyperoser

Slik lager du økologisk rosevann:

  1. Plukk masse kronblader (rens de for insekter da dette kan sette en bismak på rosevannet)
  2. Kok opp vann og hell over til det så vidt dekker kronbladene.
  3. La dette avkjøle seg og la stå i kjøleskapet til dagen etter.
  4. Dagen etter siler du ut kronbladene og så er rosevannet klart til bruk.

økologisk rosevann norgesglass

Holdbarheten på rosevann er ca 1uke, dersom du tilsetter alkohol vil du kunne forlenge holdbarheten. Men alkohol virker uttørrende på huden, så det anbefales ikke dersom du skal bruke det i hudpleie. Jeg har valgt å fryse det ned i terningformer, da kan jeg lage rosegele, prinsessegele (se oppskrift her) eller i hudpleie.

 

God fornøyelse!

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *