Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hjemmelaget påskegodt med økologisk marsipan

Ingen rangeringer enda.

Nå er påsken snart her, og påskeværet har jo vært her i flere uker allerede, så da kan du lese her med et godt tips for hjemmelaget påskegodt med økologisk marsipan trukket med nydelig økologisk sjokolade. Disse kan fint settes på bordet til kveldskosen eller legges i påskeegget.

 Slik lager du økologisk hjemmelaget påskegodt

Ingredienser:

Kna marsipanen til den blir myk og form deretter de figurene du ønsker. Kuler og hjerter er veldig enkelt, og nå for tiden er det jo ekstra populært med hvalmarsipan også. Plasser deretter de ferdigformede marsipanfigurene i fryseren mens du smelter sjokoladen. Hvis marsipankulene er litt kalde når du dypper de i den smeltede sjokoladen vil sjokoladen stivne raskere uten at for mye av sjokoladen renner av.

Deretter smelter du en økologisk sjokolade plate på svak varme. Bruk gjerne vannbad, hvis du ikke har tid tid vannbad går det helt fint uten, men da må du passe ekstra godt på slik at sjokoladen ikke blir for varm. I denne oppskriften brukes det økologisk sjokolade med chili og økologisk sjokolade med appelsinsmak.

Deretter dypper du de nedkjølte marsipankulene i den smeltede sjokoladen slik at de blir dekket av masse deilig økologisk sjokolade. Bruk gjerne en gaffel eller et grillspyd i tre når du dypper marsipanen.

Hvis du ønsker litt pynt på det hjemmelagde påskegodtet er det viktig at du strør på dette før sjokoladen stivner. Du kan pynte med økologisk blomsterblanding fra Nordgard Aukrust i Lom som brukt på dette bildet eller hva du har for hånden.

Hjemmelaget påskegodt som dette kan dere kose dere med og samtidig ha litt god samvittighet, for du vet vel at sjokolade nesten kan regnes som en grønnsak? Smaker nydelig i solveggen med et godt ullpledd rundt bena, gjerne med en kopp varm økologisk kakao.

 

NYT!

 

Foto: Sadie
Tekst: Kim

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *