Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hjemmelaget marsipan til påske

5/5 (3)

Hjemmelaget marsipan til påske gir den ekstra lille feriefølelsen. Det smaker skikkelig godt! Som en ekstra bonus er det også lett som en plett å lage din egen påskemarsipan! Vi har pimpet denne med kollagen, og det funker som ei kule. Prøv du også.  Vi lover: De er sykt gode!

Enten du nyter påsken på fjellet omringet av flott natur, eller er blant de som nyter bypåske, er marsipan til påske et deilig must å legge til vårsola. Den er også super å putte i påske-egget! Denne oppskriften har vi gitt en ekstra liten twist.

Ingredienser:

  • 200 gr mandelmel
  • 3 ss med haug Naturlig Liv kollagen (funker bra uten også)
  • 3 ss honning (toppede). Vi brukte Skogshonning fra Kjartan´s skogshonning
  • 1 ts gurkemeie
  • Eggehvite til passe konsistens. Vi brukte i underkant av en. 
  • 200 gr mørk sjokolade

Slik lager du marsipan:

  • Bland sammen mandelmel, kollagen og gurkemeie.
  • Kna så inn honningen. Bruk gjerne mer honning om du vil, men vær obs så de ikke blir alt for søte.
  • Spe på med eggehvite til passe konsistens. Obs! Bruk litt og litt eggehvite – massen blir fort for tynn.
  • Lag marsipanen til en pølse og legg i kjøleskap noen timer, da blir den lettere å forme.
  • Del inn i passe størrelse på eggene.
  • Våre ble ca 20 gram pr stykk.
  • Smelt sjokolade i vannbad og dypp eggene i.
  • La den kjøle på bakepapir. Oppbevares kaldt.

Nyt marsipanen sammen med en nydelig kopp økologisk kakao, med eller uten melk.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *