Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hjemmelaget kakao (helt økologisk selvfølgelig)!

Ingen rangeringer enda.

hjemmelaget kakao

Hjemmelaget kakao er noe av det hyggeligste du og familien din kan kose dere med etter å vært ute i det fine været hele dagen. Er det i tilegg økologisk kakao, kan dere nyte det med ekstra god samvittighet. Denne oppskriften er både enkel og rask å lage, og passer perfekt i solveggen på hytta.

Slik lager du økologisk hjemmelaget kakao.

Hjemmelaget kakao oppskrift

Oppskrift:

Slik gjør du:

hjemmelaget kakao økologisk gelatinpulver

Ha gelatinpulveret i et glass og tilsett noen spiseskjeer med kaldt vann og la gelatinen svelle noen minutter.

hjemmelaget kakao økologisk gelatin

Ha deretter den ferdigsvellede gelatinen i gryta og tilsett 1/2 dl kaldt vann og økologisk vaniljepulver. Hvis du bruker vaniljepulver av god kvalitet, vil den hjemmelagde kakaoen oppleves som litt søtere slik at du kan bruke mindre av annen søtning.

hjemmelaget økologisk kakao

En toppet spiseskje med økologisk kakaopulver hiver du i gryta.

hjemmelaget kakao økologisk lønnesirup

Ha i litt økologisk lønnesirup hvis dere trenger det.

hjemmelaget kakao uraffinert salt

En klype uraffinert havsalt sørger for godt mineral innhold, og bland slik at det blir en tykk kakaoblanding.

hjemmelaget kakao bamix

Tilsett deretter den økologiske melken og varm opp melken mens du rører, men ikke la det koke. Bruk en god gryte med tykk bunn, feks en le creuset, for da er det lettere å unngå å svi melken.Til slutt setter du stavmikseren midt i gryta og lar det få en god miks. Bruker du en Bamix er det best å bruke den flate skiven med hull i. Hvis du ønsker litt mer fyldig hjemmelaget kakao eller om kakaoen rett og slett er for varm, kan det være veldig smart (og godt) å tilsette en god klunk med økologisk rørosfløte.

hjemmelaget kakao økologisk

Hvis du vil kan du gjerne strø litt økologisk cayennepepper på toppen av den hjemmelagde kakaoen for å gi den en ekstra piff.

 

Bør nytes med bena høyt og sola i ansiktet 🙂

 

GOD PÅSKE!!

 

Foto: Sadie
Tekst: Kim

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *