Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hjemmelaget iste med økologisk te

Ingen rangeringer enda.

Hjemmelaget iste

På varme sommerdager (eller nå mens vi venter på at de kommer) er det ingenting som er bedre enn et glass iskald, deilig og frisk hjemmelaget iste. Og når den er helt økologisk og uten sukker er det jo ikke noe å vente på. Denne oppskriften er så enkel at hvem som helst klarer å lage det med perfekt resultat hver eneste gang. Dette er også en storfavoritt blant barna!

hjemmelaget iste naturlig liv

Dette trenger du for å lage 1 liter hjemmelaget iste

2 økologiske teposer med din favorittsmak
1 liter vann
1 krukke/kanne/karaffel å ha det i

That’s it, du trenger faktisk ikke noe mer for å lage hjemmelaget iste…


hjemmelaget iste økolgisk te

Ha en liter iskaldt vann i et glass eller mugge og slipp deretter 2 teposer oppi. Siden du er opptatt av å spise rent, naturlig og uten unødvendige sprøyterester, så velger du en økologisk te du liker. På bildene har vi benyttet økologisk te med bær og frukt, som av navnet gir en veldig god bærsmak som passer perfekt til varme dager. Peppermynte og grønn te er også 2 typer vi kan anbefale på det sterkeste for de varmeste sommerdagene. 
hjemmelaget iste økologisk higher living te

Mens fargen (som forresten er helt naturlig fra bærene i Very Berry) begynner å sive ned i glasset, har du mobilen klar og snapper til en venninne, eller du kan legge på instagram og tagge oss på @naturligliv.

Sett deretter muggen i kjøleskapet og la det stå i minst 30 minutter eller over natten. Smaken vil jo bare bli kraftigere jo lenger du lar den stå.

hjemmelaget iste økologisk very berry te

Når du tar den hjemmelagde isteen ut av kjøleskapet vil den ha fått en flott rød farge fra de deilig økologiske bærene.

hjemmelaget iste økologisk te

Du kan la glassmuggen med hjemmelaget iste bli stående noen dager i kjøleskapet slik at du har deilig drikke klart i tilfellet sola skulle titte fram og dere skulle trenge litt leskende økologisk drikke.

 

Nyt din økologiske hjemmelagde iste med litt friske bær og gjerne med de fine Strawesome glassugerørene du finner i butikken vår.

 

Foto: Sadie
Tekst: Kim

 

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *