Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Hjemmelaget is på pinne med probiotiske bakterier

Ingen rangeringer enda.

Hjemmelaget is

Det beste sommerminnet er å løpe barbeint i grønt gress med en nydelig hjemmelaget is på pinne i hånden. Hvem glemmer ikke følelsen av å slurpe i seg den kalde saften som smelter og renner ned på hånden (og helt ned til albuen)? Vi har gjenskapt den beste saftisen, i tillegg har vi gjort den ekstra bra for magen ved å tilsette probiotiske bakterier.

Økologiske bær er proppfulle av sunne viktige antioksidanter som gjør kroppen godt uten de unødvendige ingrediensene som sprøytede bærene kommer med. Den norske bærsesongen er veldig kort, og den økologiske sesongen er nok enda kortere, så her er det bare å hive seg rundt og lage masse deilig is. Du kan sile bort frøene for å gjøre isen enda mer barnevennlig.

I den isoppskriften har vi brukt både blåbær og bringebær, som begge rager høyt når det gjelder antioksidantinnhold.

Dette trenger du for å lage hjemmelaget is på pinne:

Gir ca 6 ispinner

Slik gjør du:

La gelatinen svelle i en liten dæsj kaldt vann, noen minutter før du varmer opp gelatinen i en 1/2 dl kokende vann og rører til gelatinen er smeltet. Deretter har du alle ingrediensene i en blender og mikser det til det har en fin konsistens.

blender hjemmelaget is     gelatintilskudd sveller     lage hjemmelaget is

Hell deretter bærsmoothien i små kopper. (de må være videre i åpingen enn i bunnen). Deretter setter du en liten skje i midten av hver av koppene slik at du får en ispinne. Kutt et lite snitt i et matpapir slik at du får tredd håndtaket på skjeen gjennom som vist på bildet under. Fest matpapiret med strikk slik at du ikke får noe støv i den hjemmelagde isen i tillegg til at det holder skjeen midt i isenn. Plasser i fryseren til det er helt frossent.

blender hjemmelaget is     helle smothie i isformer som skal bli hjemmelagd is     fryse hjemmelaget ispinner

Når dere skal kose dere med hjemmelaget is er deretter bare å ta ut ønsket antall fra fryseren, holde koppen under litt varmt vann slik at isen slipper lett. Mmmmm nam

hjemmelaget is på pinne

 

Foto: Sadie
Tekst: Kim

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *