Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Havregrøt i Wonderbag

5/5 (2)

havregrøt i wonderbag

Havregrøt er en super start på dagen eller som en deilig lunsj. Lager du havregrøt i wonderbag, kan du bare rulle deg ut av sengen og stå opp til varm havregrøt til frokost.

Dersom du bruker «steel cut» havre istedenfor havregryn, er havren kuttet med kniver istedenfor å bli valset til havregryn som vi nok er mer vant med her hjemme. Med «steel cut» havre får du en grøt med litt mer tyggemotstand og som derfor trenger litt ekstra tid i wonderbaggen. Resultatet blir helt nydelig uansett om du bruker havregryn eller «steel cut» synes vi, så bruk det du har tilgjengelig!

Ingredienser du trenger:

  • 2,5dl «steel cut» havre eller havregryn
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss sirup eller honning
  • 1/4 ts kanel
  • en liten klype malt muskat
  • 2,5 dl vann
  • 2,5 dl melk

Topping: brunt sukker, kanel, smørøye, mandel/nøttesmør, honning, rosiner, blåbær, jordbær, bjørnebær, fersken, solsikkefrø

Slik lager du havregrøt i wonderbag:

Bland alle ingrediensene i en 3 liters kjele.

Kok opp og skru ned varmen til middels lav. La syde uten lokk i ca 5 min

Sett på lokk og sett kjelen i wonderbag. Legg gjerne et kjøkkenhåndkle og eller gryteunderlag i wonderbaggen så er du helt sikker på at du ikke får noe søl i wonderbaggen din. La gryten stå i wonderbagen i minst 2 timer (minst 1 time for vanlig havregryn) for at grøten skal bli ferdig.

Du kan også lage havregrøten om kvelden før du legger deg og la den stå i wonderbaggen i 8-10 timer. Da har du varm havregrøt klar til frokosten uten at du trenger å gjøre noe annet enn å åpne wonderbaggen.

Topp grøten med din favoritt-topping og nyt. Med så uendelig mange muligheter kan du variere grøten og alltid ha en ny smak til frokosten. Havre er rikt på fiber, vitaminer og karbohydrater, og gir både energi og lang metthetsfølelse.

 

Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelsestid: 5-10 min
Tid på kokeplate: 5-10 min
Tid i wonderbag: 2 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *