Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Havregrøt i wonderbag med smak av blåbærpai

5/5 (1)

Havregrøt er en deilig start på dagen. Her har vi laget en liten vri på den klassiske havregrøten og gitt den en deilig smak av blåbærpai. Denne er perfekt både som en frokost, lunsj eller kanskje til og med som dessert?

Ingredienser du trenger:

Grøt

  • 2,5 dl havregryn
  • 1 ts kokoskrem (kan droppes)
  • 1/4 ts salt
  • 2,5 dl vann
  • 2,5 dl melk/plantemelk (f.eks. kokosmelk, havremelk)
  • litt kanel
  • litt honning, lønnesirup eller brunt sukker
  • 1 dl blåbær (ferske eller frosne)

 

  • 1 dl melk/plantemelk (røres inn etter grøten er ferdig kokt)

Blåbær coulis

  • 2,5 dl blåbær (ferske eller frosne)
  • 2 ss sitron juice
  • 2 dadler uten sten eller 2 ts søtning

Topping: Ferske blåbær til pynt, litt lønnesirup eller rapadurasukker, chia frø

Slik lager du havregrøt i wonderbag med smak av blåbærpai:

Bland havregryn, vann, havsalt, melk/plantemelk og søtning i en kjele og kok opp.

Sett på lokk og reduser varmen når det koker.

Sett kjelen i wonderbaggen på et kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag så unngår du å få søl fra gryten i wonderbagen. La gryten stå i wonderbag i 2-10 timer. (Du kan altså gjøre denne klar kvelden før og stå rett opp til nylaget varm havregrøt til frokost)

Gjør klar blåbær coulis ved å blande alle ingrediensene i en blender eller food processor til en helt jevn masse.

Når du er klar til å spise, rør inn litt ekstra melk/kokosmelk  (ca 1 dl)  for å løsne opp havregrøten. Tilsett blåbær, kanel.

Hell på ønsket mengde blåbær coulis og nyt! Du kan også drysse på litt ekstra chia frø, blåbær eller litt ekstra søtning hvis du ønsker det.

 

Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelesestid: 10 min
Tid på kokeplate: 5 min
Tid i wonderbag; 2-10 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *