Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Gulrotsuppe i Wonderbag

5/5 (1)

gulrotsuppe i wonderbag

En utrolig deilig gulrotsuppe med kraft. denne middagen er både superenkel og billig å lage. Suppen har en mild og rund smak og blir raskt en favoritt hos de små.

Perfekt å lage hvis gulrøttene har blitt litt glemt i grønnsaksskuffen og ikke lengre er like sprø. Da reduserer du matsvinn og en superenkel middag i samme slengen. Den smaker også nydelig på termos når du er ute på tur. Suppen kan enkelt lages vegansk ved å bytte ut noen av ingrediensene.

Ingredienser du trenger:

  • 2 ss smør eller olje
  • 1/2 løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket/most
  • 750 g gulrøtter, grovhakket
  • 7,5 dl kylling- eller grønnsakskraft
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1 knivsodd allehånde
  • 1 ss honning eller sukker
  • 1 ts sitron saft
  • smak til med salt og grovkvernet svart pepper
  • 4 ss rømme eller erstatning (f.eks. kokoskrem)
  • Paprika pesto og gressløk til pynt

Slik lager du gulrotsuppe i wonderbag

Smelt smør i en middels stor gryte og stek løken til den er blitt myk.

Tilsett hvitløk og gulrot og stek i ca 5 min.

Tilsett kraft, spisskummen, allehånde, salt, pepper, honning og sitron juice og kok opp.

Kok i 5 min med lokket på. Sett deretter gryten i wonderbaggen med et lite kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag under, slik at du unngår søl og beskytter wonderbaggen. La stå i 4 timer.

Åpne gryten og bruk en blender eller stavmixer, til konsistensen er helt jevn og fin.

Server gulrotsuppen med en god klatt rømme, litt rød pesto og hakket gressløk. Du kan også servere litt brød til.

 

Varier gjerne ved å tilsette litt ingefær, chili og appelsin eller lime. Det er også utrolig godt med litt sprøstekt bacon, strimlet svinekjøtt eller lettkokt torsk til suppen.

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Enkel
Forberedelsestid: 10 min
Tid på kokeplate: 20 min
Tid i wonderbag: 4 timer

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *