Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Smakfull gresskarsuppe i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

Smakfull gresskarsuppe laget i wonderbag

En deilig og varmende oppskrift på gresskarsuppe med ekstra futt i.For hver gang du bruker din Wonderbag, reduserer du eget strømforbruk og du kan nyte langtidskokt mat uten at kokeplata har stått på i timesvis. 

Denne nydelige gresskarsuppen er både enkel og rask å lage. Hvis du lager den i wonderbaggen blir den enda enklere. Du kan velge å slumpe så mye du vil, men oppskriften under har vi falt helt pladask for.

Det kan være lurt å lage dobbel porsjon, da fungerer varmeegenskapene bedre og du slipper å lage mat imorgen.

Ingredienser du trenger:

  • 800 g gresskarkjøtt (ferdig renset for skall og frø)
  • 1 liten løk 1 ss revet, frisk ingefær
  • 2-­3 fedd hvitløk
  • 1/2 ­ 1 rød chili
  • 1 sitrongress, kan sløyfes
  • 1 liter grønnsakskraft (alternativt hønsekraft)
  • 2 dl kokosmelk/kokosfløte
  • Kokos­ eller olivenolje
  • Uraffinert havsalt (feks Celtic Sea Salt)
  • Nykvernet pepper

 

Slik lager du gresskarsuppe i wonderbag:

Rens gresskar og skjær gresskarkjøttet i terninger. Hakk løk, hvitløk og chili. Fjern de ytterste harde bladene på sitrongresset og finsnitt resten. Varm en god klunk olje i en mellomstor kasserolle eller gryte. Fres løken til den begynner å bli myk uten at den får farge.

Tilsett ingefær, chili, hvitløk og sitrongress. Fres videre i et par minutter under omrøring. Ha i gresskar og fres videre i ca et minutt, før du heller over kraft.

Gi gryta et raskt oppkok og ta deretter gryta av stekeplaten og plasser den i Wonderbag. La gryta stå i Wonderbag til grønnsakene er helt møre, minst 40 minutter (men opptil 12 timer om du vil). Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser og tilsett kokosmelken. Hvis du ønsker det kan du gi suppen et kort oppkok før servering. Smak til med limesaft, salt og kvernet pepper. Serveres med frisk koriander og godt brød.

 

#Wonderbagnorge

Vis oss hva du lager i din Wonderbag, ved å bruke #WonderbagWednesdag og #Wonderbagnorge.

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Wonderbag lar deg komme hjem til et varmt smakfullt, varmt måltid, uten å ha brukt ekstra strøm. Bli inspirert og få råd av andre Wonderbag-entusiaster ved å bli med i den lukkede Wonderbag-gruppen på Facebook ved å klikke her eller på bildet under.

Wonderbag Naturlig Liv.jpg

 

Har du ikke Wonderbag? Kjøp din her!

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *