Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Gladnyhet!!

Ingen rangeringer enda.

Vi ønsker Sadie velkommen inn på laget
Sadie Lawler portrait

Vi er så heldige at vi har fått Sadie Lawler inn i Naturlig Liv AS. Vi har spennende planer foran oss nå i nær fremtid og Sadie kommer inn med helt uvurderlig kunnskap.

Sadie (30) har lang erfaring fra tv- og filmbransjen i flere land. Hun vokste opp i Barcelona (med amerikanske foreldre), og bodde i New York og London før Oslo vant hennes hjerte. Hun har jaktet etter god mat og naturlig helse gjennom alle kontinentene.

Sadie blir et fantastisk tilskudd i selskapet. Hun er en skikkelig gladjente og brenner sterkt for ren mat og en naturlig livsstil. Sadie har flere jern i ilden og holder samtidig på å starte opp et økologisk kooperativ i oslo. Du kan også følge henne på instagram: @cavegirlsadie

Velkommen inn Sadie!

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *