Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Nok en gladnyhet!!

Ingen rangeringer enda.

åse-line-bildeVi ønsker Åse-Line velkommen inn på laget

Vi utvider igjen og er så heldige at vi har fått sikret oss Åse-Line Baltzersen inn i Naturlig Liv AS.

Åse-Line (29) er en skikkelig gladjente og har en brennende interesse for ekte mat laget fra bunnen av. Hun har selv kjent på kroppen hva ren og naturlig mat kan gjøre for helsen og sprer det glade budskapet om dette overalt hun er.

Åse-Line elsker å skape engasjement på sosiale medier og å lære nye ting. Hun lager også en sinnsykt god fermentert chilisaus (som vi har blitt helt hekta på)!!!

Du kan også følge henne på instagram @friskeline

Velkommen inn Åse-Line! 🙂

 

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *