Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Gjesteblogger: Gry Hammer om sine bøker Fra jord til bord, Sunt snop og snacks + Fermentert mat og drikke.

Ingen rangeringer enda.

gry-hammer

I dag er det kraftmamma og vår gode venn Gry Hammer som skriver litt på bloggen vår! Gry har skrevet hele 3 bøker om tradisjonsmat og vi er veldig stolte over å ha disse i nettbutikken vår. I disse bøkene tar hun grunnleggende for seg alt fra fermentering av grønnsaker, surdeigsbakst, kraftkoking til sunnere alternativer til snop og kosemat. Dette er basiskunnskap alle som lager mat og er opptatt av sammenheng mellom sunn mat og helse bør ha, mener vi! Gry er en dyktig forfatter som gjør tema tradisjonsmat forståelig, interessant og gjennomførbart for alle og enhver, bøkene har i tillegg flotte og fristende bilder som gjør at man virkelig får vann i munnen!
Denne engasjerte stå-på-dama ønsker å dele av sin kunnskap og sine erfaringer, derfor har hun i tillegg til å ha skrevet disse bøkene også en egen blogg som oppdateres med spennende og nyttige saker jevnlig, pluss at hun arrangerer kurs (sjekk ut egen oversikt på bloggen hennes) i tradisjonell matlaging. Absolutt verdt å få med seg!
Her skriver hun litt om bøkene sine.

I januar i år ga jeg ut bøkene Fra jord til bord, Sunt snop og snacks og Fermentert mat og drikke. De så egentlig dagens lys allerede høsten 2012 da de kom ut som e-bøker. Mange av leserne mine var likevel ikke helt fornøyde, fordi de ønsket dem i håndfast utgave. Derfor fikk jeg trykket opp papirbøker av de samme e-bøkene og ga dem ut på eget forlag. Det var utrolig spennende å gjøre alt selv, en helt annen opplevelse enn å ha et forlag i ryggen som tar seg av alt det andre enn selve skrivingen. Jeg er kjempestolt over å ha laget disse bøkene og synes det er kjempestas at flere butikker, nettbutikker, leger og terapeuter anbefaler og også selger bøkene mine, og det er veldig stas å få gode omtaler i media.

Bøkene mine summerer opp alt det jeg står for når det gjelder mat og er fulle av oppskrifter på mat og drikke som jeg ofte serverer meg og mine. Det er denne maten som har gjort at jeg føler meg sunnere og sterkere enn noen gang og jeg ser ganske tydelig at tradisjonsmaten er bra drivstoff for mine barn. Til og med mannen min hyller denne ekte og nærende tradisjonsmaten. Den både smaker godt og gjør godt!

Fra jord til bord
Dette er boken som gir deg en innføring i mine tanker om hva tradisjonsmat er. Jeg deler også min personlige reise for å komme hjem til det tradisjonelle kostholdet og hvordan tilberede mat på en måte som gjør næringen lett tilgjengelig og bra for magen. Boken kan ses på som en tradisjonsmat ABC og du får flere oppskrifter på næringstett og helsebringende mat og drikke, alt fra hvordan du koker kraft til enkelt sjokoladepålegg i tillegg til mange tips og råd.

Sunt snop og snacks!
Dette er boken jeg skulle ønske noen andre hadde skrevet den gang jeg ble opptatt av sunn mat og godteri som ikke skader. I boken min får du mange oppskrifter, både søte og salte, og til enhver anledning. De er barnevennlige og naturlig glutenfrie. Jeg har samlet de oppskriftene jeg liker aller best, så om smaksløkene dine ligner på mine vil du kose deg med godsakene fra denne boken. I tillegg finner du mange tips og råd til riktig bearbeiding av nøtter og frø, samt anbefalinger på riktig søtning og fett.

Fermentert mat og drikke – Mine favoritter!
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er veldig opptatt av melkesyregjæret mat og drikke. Det går ikke en dag uten at jeg spiser og drikker noe melkesyregjæret, fordi det er blitt en så viktig del av min families kosthold. I denne boken finner du mine favoritter, enkle fremgangsmåter og mange gode råd og triks for å få fermenteringsrutinene inn i din egen hverdag. Jeg håper du får glede og nytte av bøkene mine!

Gry har siden skrevet bøkene Fermentering og Den moderne jeger

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *