Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Naturlig og næringsrik gelatinhårkur

 5/5 (1)

Naturlig og næringsrik gelatinhårkur

Gelatinhårkur er billig og enkelt å lage. Vanlige hårkurer inneholder gjerne en rekke uønskede ingredienser som mange reagerer på og som i lengden gjør mer skade enn nytte. Du kan helt enkelt lage egen naturlig og næringsrik gelatinhårkur, helt fri for uønskede tilsetninger.

Gelatin er litt som kokosolje, det kan brukes til det meste!

Ellinor kraftdama bak bloggen Kraftkost tipset meg om at en god hårkur inneholder protein som lett trenger inn i håret og ingredienser som gir fuktighet. Med informasjonen ferskt i minnet, slo tanken meg, er det mulig å lage en hårkur ved å bruke gelatin? Gelatin er jo protein… kokosmelk er i skapet.. hvis jeg blander det…. EUREKA! Det burde jo bli en super suksess?

Det virket logisk. Kort tid etter var første hårkur var blandet sammen, smurt på håret og mens det begynte å virke undersøkte jeg om noen hadde tenkt denne tanken før meg. Det viste seg at jeg var langt fra den første!

“Gelatin hair mask” gir så mye som 243 000 treff på google! Litt skuffet over å ikke ha funnet opp noe helt nytt og genialt, begynte søken etter gode tips og triks.

Naturlig Keratin:

Gelatin inneholder keratin protein, som er det proteinet som spiller en viktig rolle for oppbyggingen av hår, hud og negler. Keratin blir mye brukt i ulike hårprodukter og i gelatin finner du naturlig keratin. 

Oppskrift på naturlig og næringsrik hårkur:

 Åse-Line’s favoritt:
Åse-Line_Hårkur_Naturlig_Liv.png3ss gelatin
1-2dl vann (halvparten kaldt og resten kokende)
En skvett Kokosmelk
1 ts honning/lønnesirup

Tips: Lek med oppskriften! Jeg er en notorisk «må-bare-teste-dette» med alt som virker «logisk»  i skapet. Alt fra supermat til c-vitamin. Alt legges til grunnoppskriften med gelatin, kokosmelk og honning.

 

Therese’s favoritt (funnet herfra)
Therese_Hårkur_Naturlig_Liv.png 120ml vann (halvparten kald og resten kokende)
2-3 ss gelatin
1-2ts johannesbrødkjernemel
5 dråper eddik
1/2 ts honning/lønnesirup

Bland det kalde vannet med gelatinen og la det svelle litt. Tilsett det kokende vannet og rør kraftig til gelatinen er oppløst. Tilsett resten av ingrediensene du vil ha oppi. Therese lar den gjerne virke en times tid og synes det er deilig at den blir så tykk så det ikke drypper seig guffe ned i nakken. 

Therese ble anbefalt most banan til hårkuren, men det var absolutt ingen suksess, istedenfor ble det plukking av størknede små biter av banan ut av håret i over en uke.. ANBEFALES IKKE!

Ikke vær redd for å eksperimentere =) Lykke til!

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *