Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Fruktsuppe i Wonderbag

Ingen rangeringer enda.

fruktsuppe i wonderbag

Fruktsuppe er en gammel klassiker, som kanskje de fleste har glemt. Vi synes det er på tide å børste støvet av denne klassikeren. Serveres varm eller kald, superenkelt og godt!

Noen har kanskje gamle gode minner om fruktsuppe hos bestemor i fra barndommen? Dessert av tørket frukt er ikke så vanlig lengre, men på 60-tallet var ofte fruktsuppe til dessert en ukentlig hendelse. Da var tilgangen på fersk frukt betydelig lavere enn idag og sett på som skikkelig luksus. Nå blir det nesten eksotisk igjen å hente frem denne gamle klassikeren.

Ingredienser du trenger:

  • 1,5 l vann
  • 2 dl brunt sukker (du kan bruke mindre sukker hvis frukten er søt)
  • 500 g tørket frukt (f.eks. rosiner, aprikos, svisker, mango, papaya)
  • 4 skiver appelsin
  • 1 kanelstang
  • 1 vaniljestang, delt på langs
  • Yoghurt naturell, pisket krem eller rømme til servering
  • Malt kanel til toppingen

Slik lager du fruktsuppe i wonderbag

Bland sammen alle ingrediensene unntatt yoghurt og malt kanel i en middels stor kjele.

Kok opp og rør til sukkeret løser seg opp

Sett på lokket, senk varmen og la syde videre i 5 min til.

Sett gryten i wonderbaggen med et lite kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag under, slik at du unngår søl i wonderbaggen. La stå i 2 timer.

Ta ut frukten.

Reduser væsken med halvparten

Hell væsken over frukten og fjern appelsinskivene.

Serveres varm, romtemperert eller kald. Toppes med en god klatt yoghurt naturell og et lite dryss kanel.

 

Noen foretrekker å bruke en blender eller stavmikser for å få en helt jevn konsistens. Da er det lurt å justere væskemengden litt, slik at du får en passe tykk suppe. Om sommeren kan det også være godt med en klatt vaniljeiskrem i suppen istedenfor yoghurt eller rømme.

Porsjoner: 4-6
Forberedelsestid: 10 min
Tid på kokeplate: 25 min
Tid i wonderbag: 2 timer

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *