Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?


Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler


Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Frakt kr 89,- Fri frakt ved kjøp over 800,- Rask levering med Posten

Fransk løksuppe i Wonderbag

5/5 (1)

fransk løksuppe i wonderbag

Fransk løksuppe er en klassisk favoritt og en sikker vinner. Rik og rund på smak, fungerer supert både som forrett eller hovedrett. Serveres gjerne med ristet loff med smeltet gruyere.

Dette er kanskje noe av det billigste og enkleste av matretter du kan servere, men fy søren så godt det er! Løk er utrolig smaksrikt, tåler lagring godt og passer til omtrent alt. Har du litt mye løk i kjøleskapet som begynner å bli litt myk er løksuppe en super middag, som passer perfekt både til hverdags og fest. Du trenger bare noen få ingredienser og fremgangsmåten er superenkel. Dette her er bistromat på sitt beste!

Ingredienser du trenger:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 6 store løk, skrelt og skåret i tynne skiver
  • 4 fedd hvitløk, finhakket/most
  • 2 stilker timian
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss mel
  • 2,5 dl tørr hvitvin (kan erstattes med mer grønnsakskraft)
  • 5 dl grønnsakskraft
  • smak til med salt og svart pepper

Slik lager du fransk løksuppe i wonderbag:

Varm olje og smør i en kjele og tilsett løk. Stek forsiktig i 10 min. Pass på at ikke løken blir for brun.

Tilsett hvitløk og sukker og stek videre på lav varme i 15 min til.

Tilsett mel og stek i 2 min mens du rører

Hell i vin og rør godt

Tilsett grønnsakskraften og kok opp.

Sett på lokket og la koke i 5 min på middels varme.

Sett gryten i wonderbaggen med et lite kjøkkenhåndkle eller gryteunderlag under, slik at du unngår søl i wonderbaggen. La stå i 2 timer

Server med ristet loff. Gjerne med gruyere eller annen hard hvit ost og sett under grillen, slik at osten smelter og blir litt gylden.

 

Porsjoner: 4-6
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelsestid: 15 min
Tid på kokeplate: 35 min
Tid i wonderbag: 2 timer

 

Lyst til å komme hjem til ferdig middag?

Få gratis ebok med masse deilige oppskrifter, lure tips og triks for Wonderbag. Du får også svar på de oftest stilte spørsmålene om Wonderbag. Få tilgang til eboken her: https://naturligliv.no/side/ebok-wonderbag/

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *